Ήρθαν τα πρώτα εμβόλια

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας

Ήρθαν τα πρώτα εμβόλια

Ιανουάριος 08, 2021 12:01 ΜΜ
Ήρθαν τα πρώτα εμβόλια

64 υγειονομικοί εμβολιάστηκαν χθες στο Νομό μας

377 δόσεις στη Ν.Μ. Πύργου και 115 στη Ν.Μ. Αμαλιάδας

Τα πρώτα εμβόλια κατά της covid-19 έφτασαν τελικά χθες και στην Ηλεία με το υγειονομικό προσωπικό να μπαίνει σε προτεραιότητα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το emvolio.gov.gr, χθες στον Νομό μας πραγματοποιήθηκαν 64 εμβολιασμοί, ενώ σήμερα θα υπάρχει και συνέχεια.

Συνοδεία περιπολικών της Αστυνομίας, οι πρώτες δόσεις των εμβολίων έφτασαν χθες λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και ακολούθως είχε σειρά το Νοσοκομείο Πύργου. Συγκεκριμένα, στη Ν.Μ. Αμαλιάδας έφτασαν 115 δόσεις και στη Ν.Μ. Πύργου 377.

Στον Πύργο εμβολιάστηκε πρώτος ο Διοικητής του Γ/Ν Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος, οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Το εμβόλιο είναι απαραίτητο να γίνει σε όλο τον πληθυσμό. Έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι και δεν φαίνεται να υπάρχουν παρενέργειες σοβαρές».

Επίσης, εμβολιάστηκαν η Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου κα Αναστασία Βασιλείου, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Γεωργία Αντωνοπούλου και η προϊσταμένη της ΜΕΘ κα Σταματία Σταμάτη.

Σήμερα οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν στο υγειονομικό προσωπικό.

protinews

 

protinews

 

protinews

 

protinews

 

protinews

 

protinews

 

protinews

Ο Διοικητής του Γ/Ν Ηλείας κ. Χρήστος Χριστόπουλος εμβολιάστηκε πρώτος.

Share this:
Tags:

-

-