«Γίνεται δουλειά του ποδαριού»!

Δυσαρέσκεια στους επαγγελματίες του Πύργου κατά την εφαρμογή του click away - Αναγνωριστικές κινήσεις από τους καταναλωτές

«Γίνεται δουλειά του ποδαριού»!

Δεκέμβριος 15, 2020 09:00 ΠΜ
«Γίνεται δουλειά του ποδαριού»!

Με αναγνωριστικές κινήσεις εφαρμόστηκε χθες το click away στην πόλη του Πύργου, καθώς η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα ήταν υποτονική ενώ από την πλευρά τους οι καταναλωτές προσπαθούσαν να βρουν το …ρυθμό τους!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια στους επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν διαθέτουν οργανωμένα e-shop, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ύπαρξη ασύρματων POS.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις, όπου καταστηματάρχες προσπαθούσαν να …επιμηκύνουν μέχρι τις εξόδους τα καλώδια για τα συγκεκριμένα μηχανήματα, γεγονός που τους προκάλεσε  δυσχέρειες.

Ταυτόχρονα όσοι επιχείρησαν να τα προμηθευτούν από  τράπεζες, ενημερώθηκαν ότι οι παραγγελίες θα έλθουν σε διάστημα δέκα ημερών…

«Με αυτή την απόφαση θα μπορούσαν το ραντεβού που δίνουν για να παραλάβει το προϊόν ο πελάτης έξω από το κατάστημα, να πάει μέσα στο κατάστημα με την ώρα του. Δηλαδή να πάει  στο κατάστημα συγκεκριμένη ώρα, που θα μπορεί ο πελάτης να το παραλάβει, να δοκιμάσει τα ρούχα του  και οτιδήποτε. Δυστυχώς γίνεται δουλειά  του ποδαριού τώρα. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις πολύ καλό e-shop. Εδώ στην πόλη μας ούτε το 5% δεν το διαθέτει. Πως θα ανταπεξέλθουμε;» δήλωσε στην «ΠΡΩΤΗ» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Ηλίας Ξανθούλης.

protinews

 

«Όλοι προσπαθούσαν

να προσαρμοστούν»

Όσον αφορά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του click away στην πόλη, ο κ. Ξανθούλης υπογράμμισε:

«Ήταν κάτι το αναγνωριστικό γιατί όλοι προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα καινούργια δεδομένα. Με τις δηλώσεις που διαβάσαμε του υπουργού σχετικά με τη φωτογραφία που υπήρχε στο διαδίκτυο  με τη γυναίκα που φορούσε έξω από το μαγαζί το παπούτσι, είναι σαν να μας λέει  ετοιμαστείτε να σας ξανακλείσουμε. Το  μέτρο αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό, ακόμα   και να λειτουργήσει πολύ άψογα όλο αυτό, πράγμα λιγάκι δύσκολο. Μόνο το 2% έχει ασύρματα pos γιατί δεν τα χρειαζόταν  στα καταστήματα. Οργανωμένες κοινωνίες δεν λειτουργούν έτσι. Μας κορόιδευαν τόσο καιρό και  η κατάληξη ήταν να μας ανοίξουν να μας κουνούν το δάχτυλο και στο τέλος να μας ξανακλείσουν, γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν τους περιορισμούς που έχουν βάλει οι ίδιοι».

protinews

 

protinews

 

protinews

 

protinews

Share this:
Tags:

-

-