Φιλικό ισοπαλία στη Γαστούνη

Αίας – Ζάκυνθος 1-1

Φιλικό ισοπαλία στη Γαστούνη

Σεπτέμβριος 28, 2020 09:02 ΠΜ
Φιλικό ισοπαλία στη Γαστούνη

Δυο εβδομάδες πριν από  την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Αίας  αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1  κόντρα στη Ζάκυνθο σε φιλικό που έγινε στη Γαστούνη. Κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα της Γ’ Εθνικής,  οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Ανδριόπουλου για μεγάλα διαστήματα έδειξαν καλά στοιχεία, αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει των  προσεχών επίσημων υποχρεώσεων.  Στο φιλικό του  κυριακάτικου  πρωινού που έγινε  χθες στη Γαστούνη, ο Αίας προηγήθηκε με τον Νίκο Δούλο, για να ισοφαρίσει η Ζάκυνθος με τον Εντουάρντο. Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις. Η Ζάκυνθος απείλησε ουσιαστικά σε δυο-τρεις περιπτώσεις από στημένη μπάλα. Ο Αίας ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 10΄ με τον Δούλο. Αφού άλλαξε τη μπάλα με τον Κουλούρη, τροφοδοτήθηκε και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 64΄με απευθείας φάουλ του Εντουάρντο. Μετά το γκολ η Ζάκυνθος είχε δοκάρι στο 70΄, έπειτα από πλασέ του Εντουάρντο, το οποίο απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, για να κάνει νέο πλασέ και να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Αίας στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δέχθηκε ισχυρή πίεση, ωστόσο με τη σταδιακή είσοδο των Χριστοφοράτου (πέρασε στο κέντρο ο Μπουζούρας), Γκρίλλα και Κάρδαρη, η ομάδα άρχισε να εξισορροπεί και πήγαμε προς το τέλος με τον Αίαντα να κρατάει περισσότερο τη μπάλα και να μην διατρέχει κινδύνους. Αντίθετα, βγήκε με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση.

Αίας: Αντωνόπουλος, Μπουζούρας, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Κουλούρης, Μπουρούκης, Βράπι (Χριστοφοράτος, Γκρίλλας, Γεωργόπουλος, Μανουσιάδης, Κάρδαρης, Μονόλιθος).

Ζάκυνθος: Θεοδωρόπουλος, Κολεύρης, Κλαούντιο, Κάρλος, Μιγκουόλ, Σουρμπάι, Καψάσκης, Κωστάκης, Καράκουτης, Εντουάρντο, Σίλα (Μαρίνος, Ντάσης, Καλλιβωκάς, Γιοβάνης, Θεοδόσης, Διαμαντής, Ζώντος).

Share this:
Tags:

-

-