Αρνητικά τα 70 rapid test στο δημαρχείο Λεχαινών

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης - Με την μέθοδο drive through πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος στην Βάρδα

Αρνητικά τα 70 rapid test στο δημαρχείο Λεχαινών

Δεκέμβριος 29, 2020 07:33 ΠΜ
Αρνητικά τα 70 rapid test στο δημαρχείο Λεχαινών

Με μεγάλη συμμετοχή των Δημοτών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης διεξήχθη χθες ο έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στα Δημαρχεία των Λεχαινών και στο δρόμο έμπροσθεν του Δημαρχείου της Βαρδας (drive through rapid tests).

 H διαδικασία διενέργειας ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για την ανίχνευση κορωνοϊού που διοργάνωσε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Δυτικής  Ελλάδας, και με κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ),  ολοκληρώθηκε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα με τη μέθοδο drive through (rapid test), στη Βάρδα, ενώ ταυτόχρονα διεξαγόταν έλεγχος rapid test και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λεχαινών.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ.  συμμετείχε στον δειγματοληπτικό έλεγχο ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2, όπου υπεβλήθη και ο ίδιος σε  rapid test.

Στον δειγματοληπτικό έλεγχος που πραγματοποιήθηκε, στο δρόμο έξω από το πρώην Δημαρχείο της Βάρδας με τη μέθοδο drive through, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού με κύριο μέλημα την ασφάλεια των Δημοτών, συλλέχτηκαν 120 δείγματα τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και για τα 70 δείγματα που συλλέχτηκαν στο Δημαρχείο στα Λεχαινά.

protinews

 

protinews

 

protinews

 

 

Share this:
Tags:

-

-