ΠΑΟ Βάρδας: Επέστρεψαν  τα χαμόγελα

31

Δυο απανωτά εκτός έδρας παιχνίδια σε Ρόδο και Μύκονο

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας μετά την επιτυχία κόντρα στο Πυλί, νίκη  που συνοδεύτηκε με το επιβλητικό 3-0. Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι και χτυπώντας σε καίρια σημεία έφτασαν στην  τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα αποτέλεσμα που δίνει  βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά μπόνους ενόψει της συνέχειας. Για πανηγυρισμούς  και  θριαμβολογίες ούτε λόγος όμως ,  καθώς το  πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη  με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  με τη Ρόδο ενώ ακολουθεί και αυτό με τη Μύκονο πάλι μακριά από το «Γ. Καλάκος».

Ηλ.  Φωτόπουλος : «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες…»
Κατηγορηματικός ήταν σε απάντησή του αν προτιμά τις μακρινές μετακινήσεις ή τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια ο Ηλίας Φωτόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η κανονική εβδομάδα προετοιμασίας είναι καλύτερη: «Είναι σαφώς προτιμότερο να έχουμε μια ολόκληρη βδομάδα στη διάθεσή μας, ώστε να γίνει σωστή αποκατάσταση, σωστή προετοιμασία σε όλους τους τομείς γύρω από ένα παιχνίδι. Στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Στις μακρινές μετακινήσεις, η διοίκηση μας παρέχει την άνεση της αεροπορικής μετάβασης, άρα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γύρω από την κούραση». Για τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Πυλίου, αφού συνεχάρη τους παίκτες, στάθηκε στο βάρος που είχαν όλοι, μετά την ήττα στο Αίγιο, αλλά και στη διαχείριση που έγινε στο 2-0, αφού και ο ίδιος στην ανάπαυλα είχε επισημάνει στους παίκτες του ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει.

 Ο Ανδρέας Κόκας

Στα μεταγραφικά, η περίπτωση του Ανδρέα Κόκα απασχολεί τον ΠΑΟ Βάρδας.. Η ομάδα της Βάρδας, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Ο Κόκας, έχει στο παρελθόν περάσει από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα, από τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΝΠΣ Βόλος, την Παναχαϊκή, τον Καραϊσκάκη, τη Ζάκυνθο. Πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανελευσινιακού, συμπαίκτης με τον Δημήτρη Κοτσώνη.