ΠΑΟ Βάρδας: Γενική Συνέλευση σήμερα

119

Η νέα περίοδος απασχολεί τους «πράσινους» της Βουπρασίας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Γενική Συνέλευση έχουν προγραμματίσει να κάνουν απόψε στον ΠΑΟ Βάρδας προκειμένου να κλείσει και τυπικά η χρονιά που ολοκληρώθηκε και που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ θα γίνει και μια πρώτη κουβέντα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που θα βρει τους «πράσινους» της Βουπρασίας στη Γ’ Εθνική μετά από ένα χρόνο απουσία.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ

Ενόψει τη σημερινής Γενικής Συνέλευσης από τη διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: « Το Δ.Σ του ΠΑ.Ο. ΒΑΡΔΑΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη 21/06/2023 και ώρα 19.30 στο δημαρχείο Βάρδας θα πραγματοποιηθεί η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου με θέματα :

1) Διοικητικός απολογισμός
2) Οικονομικός απολογισμός
3) Οικονομικός προϋπολογισμός
4) Ελεύθερη συζήτηση για την νέα χρονιά

5) Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Η παρουσία όλων των φίλων του αθλητισμού και των φίλων του σωματείου μας κρίνεται απαραίτητη»

Μεγαλώνει ο πήχης δυσκολίας

Όσον αφορά τη νέα σεζόν και το πώς θα προχωρήσει ο ΠΑΟ Βάρδας, στο στρατόπεδο των
«πράσινων» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Η Γ’ Εθνική ασφαλώς και είναι ένας χώρος τον οποίο στη Βάρδα γνωρίζουν αρκετά καλά, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο πήχης δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα το οποίο όπως όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους με μετακινήσεις μακρινές και με τη συμμετοχή και άλλων δυνατών ομάδων. Στον ΠΑΟΒ όλα δείχνουν πως ιδιαίτερες και μεγάλες αλλαγές στο διοικητικό σκέλος δεν αναμένεται να υπάρχουν, ενώ όσον αφορά το θέμα του ρόστερ κάτι πιο συγκεκριμένο αναμένεται να έχουμε μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.