Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΤο φιλικό μεταξύ βετεράνων Δάφνης και παλαίμαχων Θεσσαλονίκης

Το φιλικό μεταξύ βετεράνων Δάφνης και παλαίμαχων Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ανδραβίδας την Κυριακή 4-6-2023, ο φιλικός αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων Δάφνης Ανδραβίδας και του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης. Στον συγκεκριμένο αγώνα έπαιξαν παίχτες μεγάλης κλάσης (όλοι από Α΄ Εθνική), που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής,  καθώς και στην εθνική Ελλάδος!

Παικτες όπως ο Κώστας Ορφανός και ο Γιάννης Γούναρης! Η Δάφνη παρείχε τριήμερη φιλοξενία,καθώς και ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία,στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.Πριν την έναρξη του αγώνα έγιναν οι εξής βραβεύσεις:

1.Τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Γούναρη, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Δάφνης Ανδρέα Χαντζή.

2.Τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Κούδα (την παρέλαβε ο κ.Σπανδονίδης), από τον πρόεδρο του συλλόγου βετεράνων της Δάφνης, Κώστα Κλαμπάνο.

3.Ξύλινο ομοίωμα της Αγίας Σοφίας (ιερό σύμβολο της Ανδραβίδας) στον πρόεδρο της φιλοξενούμενης ομάδας Κώστα Ορφανό, από το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας Γιώργο Οικονομόπουλο.

Οι παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης προσέφεραν μια φανέλα με τις υπογραφές μεγάλων παιχτών όπως του Γιώργου Κούδα και του Βασίλη Χατζηπαναγή!

Το τελικό σκορ, ήταν 1-1. Σκόραραν για τη Δάφνη ο Παναγόπουλος στο 20΄ και για τους Θεσσαλονικείς ο Γιαννακίδης στο 35΄.

Το τρίτο ημίχρονο παίχτηκε στο μαγαζί του παίχτη-προπονητή της Δάφνης Παναγιώτη Τσάκωνα, όπου παρατέθηκε δείπνο.

Παλαίμαχοι Δάφνης: Ματλής, Κλαμπάνος, Γυφτοχρήστος, Κυπριανός, Λούρμπας, Τίγκας, Μπαλάσκας, Παναγόπουλος, Τσάκωνας, Καλομοίρης, Αντίοχος, Κιτσάκης, Φραγκοπανάγος, Οικονομόπουλος, Λυμπέρης, Γούβης, Ζύγουρας, Βουρτσάνης, Αγγελόπουλος, Σταθόπουλος, Διαμάντης, Παπαχριστόπουλος.

Σύλλογος Βετεράνων Θεσσαλονίκης: Πεζιάνης,  Γούναρης, Καπουσούζης, Καλλιμάνης, Μήτογλου, Ιορδανίδης, Σίτσας, Τραιανόπουλος, Κάκογλου, Σαμολαδάς, Μαρόκος, Σουργουτσής, Κεχαγιάς, Δαγιόγλου, Αναγνώστου, Αντωνόπουλος, Δημόπουλος, Μουστάκας, Ντάρτζαλης, Πεζιάνης, Κοστογλίδης, Γιαννακίδης, Ορφανός,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ