Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση

Ημέρα κυπέλλου η αυριανή  καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις με την οποία ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση, με τους νικητές να προκρίνονται απευθείας στην προημιτελική φάση. Εκεί ήδη βρίσκεται η Νίκη Τραγανού  καθώς η  Δάφνη Ανδραβίδας έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το κύπελλο, με το σύλλογο του Τραγανού να παίρνει το ματς στα χαρτιά. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις  4 το απόγευμα.

Ηλειακός Β- Αλφειός

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας του Βαρθολομιού ανάμεσα σε δυο ομάδες της Α1 κατηγορίας. Ο Ηλειακός λόγω της έδρας έχει ένα προβάδισμα για την πρόκριση που θα τον στείλει στα προημιτελικά, αλλά  για την πρόκριση θα παραταχθεί και η ομάδα του Επιταλίου.

Ξενοφών – ΠΑΟ Βάρδας

Δυο ομάδες που κοντραρίστηκαν και στο πρωτάθλημα τις προάλλες, διασταυρώνουν τα ξίφη τους και στο κύπελλο. Ο ΠΑΟ Βάρδας που  οδηγεί την κούρσα στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει και στο θεσμό του κυπέλλου, ενώ όσον αφορά τον Ξενοφώντα χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό.

Αστέρας – Διγενής

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτή που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας. Οι «βυσσινί» βρίσκονται πολύ κοντά στο να προκριθούν στην προημιτελική φάση, κόντρα στον Διγενή που θα προσπαθήσει πρωτίστως για μια καλή εμφάνιση.

Σκουροχώρι – Πήγασος

Δυο ομάδες του Δήμου Πύργου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες. Ο  γηπεδούχος Λευκός Αστέρας θέλει την πρόκριση από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του, αλλά για αυτή θα παλέψει και ο Πήγασος που όπως όλα δείχνουν τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Θύελλα Πύργου – Θύελλα Καρδαμά

Οι συνονόματες αναμετρώνται στο «Άγγελος Αναστασόπουλος»,  με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι γηπεδούχοι που είναι και ομάδα ανώτερης κατηγορίας έχουν προβάδισμα, κόντρα στην αξιόλογη ομάδα του Καρδαμά που θα προσπαθήσει για την έκπληξη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ