Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚοινή δήλωση των Κάρδαρη-Γαβριλόπουλου : «Όσοι αγαπάνε τον Αίαντα  να μας στηρίξουν...

Κοινή δήλωση των Κάρδαρη-Γαβριλόπουλου : «Όσοι αγαπάνε τον Αίαντα  να μας στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο»

Κοινή δήλωση είχαμε στον Αίαντα Γαστούνης από τους Λάμπη Κάρδαρη και Αλέξη Γαβριλόπουλο. Το κείμενο αναφέρει  : «Νιώθουμε την ανάγκη μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί. Δεν φοβόμαστε την αγωνιστική κριτική, ίσα-ίσα που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε, αλλά δυστυχώς το αγωνιστικό μέρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με το λειτουργικό και είναι κάποια πράγματα, τα οποία καλό είναι να θίγονται την κατάλληλη στιγμή, όπως τώρα που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην Γ΄ Εθνική.

Όταν το καλοκαίρι μετά από πολλή προσπάθεια κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων αποφασίστηκε να κατεβεί η ομάδα στο πρωτάθλημα, δόθηκαν οδηγίες για την συγκρότηση ενός αρκετά ικανοποιητικού ρόστερ σε ποιότητα και ποσότητα, έτσι ώστε να διεκδικηθεί ο στόχος μας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δύο-τρεις άνθρωποι πιο έμπειροι στο χώρο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πιο μικρό και ευέλικτο γκρουπ ώστε να φτάσουμε μέχρι το τέλος με ό,τι αντιξοότητες και αστάθμητους παράγοντες κι αν συναντήσουμε.

Δυστυχώς δεν πέσαμε έξω σε τίποτα και φτάσαμε να τρέχουν πραγματικά την ποδοσφαιρική Γαστούνη σε ένα εθνικό πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων άτομα τα οποία μετριούνταν κυριολεκτικά στα δάχτυλα του ενός χεριού (μιλώντας για αγωνιστικό και διοικητικό μέρος).

Ευτυχώς για την πόλη δυστυχώς για κάποιους άλλους, έχουμε παραλάβει μια βαριά παρακαταθήκη από τις προηγούμενες γενιές που έκαναν γνωστή την πόλη σε όλη την Ελλάδα κι έχουμε χρέος να προασπίσουμε τα συμφέροντα και τα ιδανικά του συλλόγου. Έτσι, δεν αρνηθήκαμε σε κανέναν, ενώ είχαμε την δυνατότητα, να φύγει τον Γενάρη ακόμα και για ανταγωνιστική ομάδα ή οπουδήποτε αλλού, παρόλο που στις οικονομικές υποχρεώσεις η ομάδα ήταν συνεπέστατη. Αυτό διότι δεν θελήσαμε να δυσφημήσει κανείς το σύλλογο και το «ευ αγωνίζεσθαι», που τον διέπει σε όλους τους τομείς.

Παρόλα αυτά δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να ενισχύσουμε την ομάδα, γιατί αν το κάναμε με μαθηματική ακρίβεια δεν θα συνεχίζαμε μετά τον Φλεβάρη.

Μέσα σε όλα αυτά ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει ο πρόεδρός μας, ο οποίος παρόλη την απειρία του είναι ό,τι ιδανικότερο θα μπορούσε να συμβεί στην ομάδα, γιατί, όχι μόνο δεν έβαλε το προσωπικό του συμφέρον μπροστά, αλλά αντίθετα ήταν και παραμένει πραγματικά ενωτικός στον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης την ώρα που πραγματικά το οικονομικό φορτίο της ομάδας επωμίζεται κατά κύριο λόγο ο ίδιος.

Φτάσαμε λοιπόν στις τελευταίες αγωνιστικές μετά από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και όχι εμφανίσεων, για να μην στεναχωρήσουμε κάποιους, στις οποίες δυστυχώς έχουμε ελλείψεις λόγω τραυματισμών και τιμωριών, τις οποίες δεν μπορούμε να αναπληρώσουμε.

Το ηθικό και η ψυχολογία δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, παρόλα αυτά οι παίκτες που έφεραν ως εδώ την ομάδα είναι 6 φορές την εβδομάδα στο γήπεδο και αδιαμαρτύρητα προσπαθούν για το καλύτερο.

Ο προβληματισμός που υπάρχει αυτή την στιγμή, λοιπόν, δεν είναι αν χάσαμε με 4-0 στη Ρόδο ή 4-1 στον Πανιώνιο αλλά:

1) το πώς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να εμφανίζουμε σε μέρη που δεν ξέρουν ούτε καν πού είναι η Γαστούνη την ομάδα

2) να παραμείνουμε στην κατηγορία

3) να τελειώσουμε έχοντας φέρει εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Παρακαλούμε, λοιπόν, όσους αγαπάνε τον Αίαντα και το ποδόσφαιρο γενικά, να μας στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ