Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ βαθμολογική κάθοδος των «ερυθρόλευκων»

Η βαθμολογική κάθοδος των «ερυθρόλευκων»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ξεκάθαρη αγωνιστική κάμψη για τον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κάτι που φαίνεται  περίτρανα  και από τους αριθμούς. Ειδικότερα οι  «ερυθρόλευκοι» του Πύργου έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχουν να επιδείξουν δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες απολογισμός που έχει αντίκτυπο και στη βαθμολογία. Ειδικότερα η ομάδα του Πύργου βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και καλείται άμεσα ν’ ανεβάσει στροφές και ν’ ανασυνταχθεί αν θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή.

Δυσκολεύει το τοπίο

Ο προβληματισμός και ο σκεπτικισμός πάντως στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» είναι έντονος, με την ομάδα να παρουσιάζει  ένα πολύ μέτριο πρόσωπο στο ντέρμπι στη Γαστούνη κόντρα στον Αίαντα στο οποίο ηττήθηκε με σκορ 3-0 . Παράλληλα φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Πανηλειακός χρειάζεται ενίσχυση  καθώς είχαμε την αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών, με το ρόστερ να είναι μικρό για έναν μαραθώνιο αρκετά δύσκολα. Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να τονιστούν και τα οποία βάζουν δύσκολα στην ομάδα του Πύργου ενόψει της συνέχειας στη Γ’ Εθνική.

Κυριακή με Ρόδο

Ενόψει της συνέχειας, ο Πανηλειακός καλείται την προσεχή Κυριακή να  δώσει ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Ρόδος στο «Χ. Βιλαέτης» το οποίο τυγχάνει να είναι και το τελευταίο εντός έδρας  καθώς ο πρώτος γύρος κλείνει με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Αργολίδα με τον Φοίνικα και την Ερμιονίδα. Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Κυριακής, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα αλλά από κει και πέρα απαιτείται άμεσα η κατάκτηση των βαθμών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ