Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠέλοπας – Βάρδα 0-1:Πρόκριση στο 90’

Πέλοπας – Βάρδα 0-1:Πρόκριση στο 90’

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο του αξιόμαχου Πέλοπα και συνεχίζουν στην επόμενη φάση

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Δύσκολη πρόκριση για τον ΠΑΟ Βάρδας, με τους  «πράσινους» να επικρατούν του Πέλοπα Πύργου στο «Άγγελος Αναστασόπουλος» με σκορ 0-1, χάρις σε αυτογκόλ τα  στο  90’  σε ένα ματς στο οποίο οι Βουπράσιοι ήταν καλύτεροι ξεκάθαρα  ενώ είχαν και τέσσερα δοκάρια.

Πρωτοβουλία ΠΑΟΒ

Ο χθεσινός αγώνας της Σπιάντζας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον ΠΑΟΒ να έχει την πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά κόντρα στον αξιόμαχο Πέλοπα που  έδωσε βαρύτητα στο χώρο του κέντρου και τα μετόπισθεν. Οι «πράσινοι» απείλησαν αρχικά στο 6’  αλλά το σουτ του Μηλαδόπουλου έδιωξε ο Μικελόπουλος. ενώ ο τερματοφύλακας του Πέλοπα αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Αντωνόπουλου στο 23’. Στο 32 ο Πέλοπας είχε μια καλή φάση  όταν μετά από κόρνερ του Χαραλαμπόπουλου ο Μπουλούτας είχε κεφαλιά που πέρασε άουτ, ενώ στο 44’ προσπάθεια και σουτ του Λαθύρη έφυγε λίγο άουτ.

Τέσσερα δοκάρια από τη Βάρδα

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, η Βάρδα χωρίς να είναι εντυπωσιακή  είχε κάθε λόγο να τα έχει με την τύχη της  καθώς ούτε λίγο- ούτε πολύ είχε τέσσερα δοκάρια. Η αρχή έγινε στο 57’ με τον Δούλο, ενώ ο ίδιο παίκτης είχε νέο δοκάρι στο 59’ σε γυριστό σουτ.  Ένα τέταρτο πριν από το φινάλε ο Κοντάνας σούταρε αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μικελόπουλου, ενώ στο 88’ κοντινή προβολή του Παλούμπη βρήκε το δοκάρι. Και ενώ όλα  έδειχναν πως οδηγούμαστε στην παράταση, στο 90’  μετά από σέντρα του Π. Πολίτη ποδοσφαιριστής του Πέλοπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1  που σήμανε και την πρόκριση του ΠΑΟΒ στον επόμενο γύρο.

Πέλοπας: Μικελόπουλος,  Ε. Πλατής, Π. Πλατής(76’ λ.τ Παπαδάτος- 82’ λ.τ. Κανελλόπουλος), Μπουλούτας, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Βαρδάρης, Χαραλαμπόπουλος, Χριστακόπουλος, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος

Βάρδα: Σίνος, Λιόσης, Μηλαδόπουλος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Πλαστουργός(66’ Κοντάνας), Λαθύρης, Παρασκευόπουλος(46’ Παπασπηλιόπουλος),Διονυσόπουλος, Αντωνόπουλος(46’ λ.τ Δούλος), Παλούμπης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ