Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜαρσέλο: Η υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού - «Θα δώσω τα...

Μαρσέλο: Η υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού – «Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους»

Ιστορικές στιγμές στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς περισσότεροι από 25.000 οπαδοί αποθέωσαν τον Μαρσέλο – Με την οικογένειά του ο Βραζιλιάνος στο γήπεδο – Ντυμένος στα ερυθρόλευκα ο μικρός του γιος

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από χθες ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήρθε στην Πειραιά και πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αποθεώθηκε από τους 25.000 οπαδούς των ερυθρολεύκων που ήταν εκεί από νωρίς για να τον δουν κοντά.

Mετά τη «φιέστα» ο 34χρονος αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+1 έτη μαζί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μαρσέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του Ολυμπιακού και ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων για την θερμή υποδοχή.

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου:
«Πολύ ξεχωριστή μέρα για να αρχίσω τη νέα περιπέτεια. Πάντα μαζί με την οικογένειά μου. Εκπληκτικό καλωσόρισμα από όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη», έγραψε στο μήνυμά του ο Μαρσέλο.

Στο γήπεδο με τη γυναίκα και τους δύο του γιους – Ντυμένος στα ερυθρόλευκα ο μικρός του γιος

Το μήνυμα του Βραζιλιάνου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού
Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Instagram ανέβασε βίντεο του Μαρσέλο ο οποίος με ενθουσιασμό απευθύνεται στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Κατενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του δεν σταματά να εκδηλώνει τη χαρά του.

Μιλώντας στα ισπανικά και απευθυνόμενος προς κόσμο του Ολυμπιακού λέει: «Γεια σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα. Ήταν μια απίστευτη υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω να κερδίσουμε τίτλους με αυτό τον τεράστιο σύλλογο. Σας ευχαριστώ όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ