Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός–Κυπαρισσία 4-1

Πανηλειακός–Κυπαρισσία 4-1

Πρώτο δείγμα θετικό

Μαέστρος ο Μενσά στο κέντρο

Δυο γκολ ο εξαιρετικός Π. Τσίγκρηλας

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε ο Πανηλειακός στο πρώτο φιλικό, καθώς επικράτησε της Κυπαρισσίας με σκορ 4-1 αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» του Γιώργου Κούτση ο Μενσά, ενώ σε υψηλά στάνταρ κινήθηκε όλη η ομάδα.  Στο ματς στο «Χ. Βιλαέτης» ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ στο 18’ (1-0) με κεφαλιά του  Πετρίνιο εκμεταλλευόμενος σέντρα του Μενσά, ενώ η Κυπαρισσία ισοφάρισε στο 27’ με αυτογκόλ του Τσέφρεσον. Το ημίχρονο βρήκε τον Πανηλειακό να προηγείται με σκορ 2-1 χάρις σε γκολ που πέτυχε Π. Τσίγκρηλας με κεφαλιά, ενώ  ο ίδιος παίκτης στο 60’ διεύρυνε το δείκτη του σκορ στο 3-1 . Και στα δυο τέρματα υπήρχε συνεργασία με τον Μενσά. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μενσά με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Π. Τσίγκρηλας. Η ομάδα της Κυπαρισσίας που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, είχε δυο καλές φάσεις με τον Μπακατσέλο.

Πανηλειακός: Μαντζάρης(46’ Κουρλός- 80’ Πετρόπουλος), Γαλανόπουλος(46’ Διαμαντόπουλος), Λίμα(80’ Κανάνι), Τσέφρεσον(60’ Μπάλλας), Δ. Τσίγκρηλας, Κασμερίδης, Αρσενίδης(46’ Ισάκ), Κάλα(46’ Νάνι), Π. Τσίγκρηλας(80’ Καραχάλιος), Μενσά(80’ Τσιριμπίδης), Πετρίνιο(60’ Κακόγιαννος)

Κυπαρισσία: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής(85’ Γκόγκας), Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ(55’ Τσέρπια), Π. Μπουτσικάκης, Ντιοπ,  Κίρκος(46’ Χρ. Μπουτσικάκης), Κατσιώλης(46’ Καπλάνης), Φ. Παναγόπουλος( 83’ Μπούρας), Κωνσαντόπουλος, Μπακατσέλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ