Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαλληξουριακός – Βάρδα 1-5: Εύκολη πρόκριση στο Ληξούρι

Παλληξουριακός – Βάρδα 1-5: Εύκολη πρόκριση στο Ληξούρι

Τέσσερα γκολ από τον Βαγγέλη Λαθύρη

Εύκολο μεσημέρι είχε στο Ληξούρι χθες ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς επικράτησε του Παλληξουριακού με σκορ 1- 5 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» αν και με απουσίες παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι φτάνοντας εύκολα στο στόχο, με τον Βαγγέλη Λαθύρη να βάζει απλόχερα τη σφραγίδα του σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Νίκησε και την κόπωση από το ταξίδι

Ο ΠΑΟ Βάρδας , πήρε με το καλημέρα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ασφαλώς η διαφορά της ώρας σε σχέση με τα φιλικά και τις προπονήσεις του, οι καιρικές συνθήκες , το μακρινό ταξίδι , αλλά και το γεγονός ότι ήταν πρακτικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, απέφεραν μια έλλειψη ρυθμού στα πρώτα λεπτά, με την ομάδα της Κεφαλονιάς να κρατάει καλά στην άμυνα και να μην επιτρέπει στους Ηλείους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ωστόσο όλο αυτό το σκηνικό δεν διήρκεσε για πολύ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου, ο Νίκος Παλούμπης, με μια ατομική ενέργεια, ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα, η μπάλα στρώθηκε στον Λαθύρη, ο οποίος με εύστοχο πλασέ, ξεκλείδωσε το παιχνίδι. Ο στράικερ του ΠΑΟΒ , σημείωνε το πρώτο από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε σήμερα, δείχνοντας από το πρώτο παιχνίδι, ότι αποτελεί το μεγάλο επιθετικό όπλο των Ταύρων την εφετινή σεζόν.

Το ματς καρέ-καρέ

  • 30΄: Ατομική προσπάθεια του Λαθύρη, ένα-δυο με τον Παλούμπη, η μπάλα ξανά στον Βαγγέλη Λαθύρη, ο οποίος με πλασέ από κοντά, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και λύνει τον “Γόρδιο Δεσμό”.
  • 35΄: Από  φάουλ του Γιώργου Πολίτη, ο Θανάσης Αντωνόπουλος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
  • 45΄+4΄: Ωραία ομαδική συνεργασία, ο Αντωνόπουλος έστρωσε στον Λαθύρη, ο οποίος με πλασέ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.
  • 49΄: Αντεπίθεση των Ταύρων, ο Λαθύρης αποφεύγει και τον Παπαδόπουλο και μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα…
  • 75΄: Μπαλιά του Λυκούδη στον Μπράτι, ο οποίος έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
  • 86΄: Από δεξιά ο Κοντάνας έκανε συρτή παράλληλη σέντρα και με πλασέ ο Λαθύρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παλληξουριακός: Παπαδόπουλος, Σπυράτος, Νεστερένκο, Λούλουδας, Λυκούδης, Συριάτος, Γασπαρής, Μπράτι, Ρεμούντης, Κ. Αντωνάτος, Χατζιάι.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας (55΄ Σίνος), Κοντάνας, Μηλαδόπουλος, Π. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Γ. Πολίτης, Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος (80΄ Β. Στεργιόπουλος), Λαθύρης, Πλαστουργός (80΄ Κ. Στεργιόπουλος), Παλούμπης (46΄ λ.τρ. Μικελάτος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ