Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑσέβεια Αρίνας για Αντετοκούνμπο: «Δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα»

Ασέβεια Αρίνας για Αντετοκούνμπο: «Δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα»

O Γκίλμπερτ Αρίνας προχώρησε σε μια δήλωση που δείχνει ασέβεια για τον φοβερό και τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα τελευταία χρόνια ανήκει στους 2-3 κορυφαίους παίκτες του πλανήτη και θα συνεχίσει στην αφρόκρεμα για πολλά χρόνια. Έχει στην κατοχή του δύο βραβεία ΜVP και φυσικά το πρωτάθλημα του 2021 με τους Μπακς, όπου έκανε όργια στους τελικούς κόντρα στους Σανς και αναδείχθηκε MVP τελικών. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι ή μάλλον κάποιος που τον αμφισβητεί. Ο λόγος για τον πρώην σταρ των Γουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας που δήλωσε στο Reddit πράγματα που φυσικά έφεραν πολλές αντιδράσεις και από χρήστες του twitter.

Ο Agent Zero έδειξε πως δεν… πάει και πολύ τον Γιάννη, φανερώνοντας έλλειψη σεβασμού. Όταν ρωτήθηκε για τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας, ανέφερε πως ο Γιάννης δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα. Eπίσης πρόσθεσε πως ο Έλληνας σταρ δεν καταλαβαίνει τον τρόπο που θα γίνει καλύτερος, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού ο Γιάννης δεν σταματά να δουλεύει και να εξελίσσει το παιχνίδι, αφιερώνοντας ώρες δουλειάς και στα… ψεγάδια του.

Ο Γιάννης πριν λίγες ώρες έκανε… παπάδες κόντρα στη Σερβία με ρεκόρ καριέρας στην Εθνική με 40 πόντους, ενώ ο μεγάλος του στόχος είναι να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει στα μετάλλια σε ένα Eurobasket για πρώτη φορά μετά το 2009.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ