Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜαγνητίζει το τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο (Κουνέλια)

Μαγνητίζει το τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο (Κουνέλια)

Από τον «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΟ» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» συνδιοργάνωσαν στο Καβούρι , στην παραλία κουνέλια στο beach bar Άμμος και Θάλασσα τουρνουά Beach Volley , που ξεκίνησε 12, 13 και 14 Αυγούστου με το τουρνουά ανδρών και συνεχίζεται την Παρασκευή 19 ,Σαββάτο 20 και Κυριακή 21  Αυγούστου με μεικτούς αγώνες με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί .

Ο «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΝΙΚΗΣ» ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για την αμέριστη στήριξη του και την παρουσία του στην διοργάνωση. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν στην άψογη εκτέλεση του αθλητικού αυτού event και δήλωσαν ιδιαίτερη χαρά που το τουρνουά εξελίχθηκε σε ενα μεγάλο πάρτυ το οποίο ευελπιστούν να συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση κα συμμετοχή από το κοινό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε ιδιαίτερη χαρά που ένα ακόμη καλοκαιρινό αθλητικό δρώμενο δίνει πνοή στον τόπο μας και ενεργοποιεί μικρούς και μεγάλους , ερασιτέχνες και μη να συμμετέχουν σε μια δράση που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό. Ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός  δίπλα σε νέες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες που προάγουν τον Αθλητισμό και φέρνουν κοντά τους αθλητές και  τους ανθρώπους  του τόπου μας. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δράση του συλλόγου «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ». Επιπλέον ο κ. Νικολακόπουλος έκανε τις απονομές στους νικητές Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο και Διονυσόπουλο Πέτρο που κέρδισαν 2 – 0 στον τελικό  το εξίσου δυνατό ζευγάρι Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Σταύρο Ζαπάντη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ