Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Μια μεταγραφή, δυο ανανεώσεις

Πανηλειακός: Μια μεταγραφή, δυο ανανεώσεις

 «Ερυθρόλευκος» ο Λίμα – Συνεχίζουν οι Μπάλλας, Κακόγιαννος

Μια μεταγραφή και δυο ανανεώσεις είχαμε στον Πανηλειακό, στην προσπάθεια που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ειδικότερα η ομάδα του Πύργου ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λίμα, ενώ  τη φανέλα του Πανηλειακού θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα περίοδο τόσο ο Χαράλαμπος Μπάλλας όσο και ο Ηλίας Κακόγιαννος.

Ο Κωνσταντίνος Λίμα

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 13/11/1993) ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Λίμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο έμπειρος Έλληνας, με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος είναι γιος του θρύλου του Πανιωνίου, Νόνι Λίμα, και διακρίνεται για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και τη μεγάλη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. . Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Χαράλαμπος Μπάλλας

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 19χρονο (γεν. 1/11/2002) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χαράλαμπο Μπάλλα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ταλαντούχος Πυργιώτης μέσος, ο οποίος βρίσκεται στην οικογένεια του Πανηλειακού από τον Ιανουάριο του 2019 και πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο πολυσύνθετος χαφ πραγματοποίησε συνολικά 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις καταγράφοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Ηλίας Κακόγιαννος

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 19χρονο (γεν. 13/5/2003) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ηλία Κακόγιαννο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ταλαντούχος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια του Πανηλειακού το καλοκαίρι του 2020 και πέρυσι συνέβαλε καθοριστικά στην επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 5 τέρματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ