Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Μεγάλη προσφορά πέντε εισιτηρίων διαρκείας προς άνεργους φίλους του

Πανηλειακός: Μεγάλη προσφορά πέντε εισιτηρίων διαρκείας προς άνεργους φίλους του

Η αγάπη και το πάθος για τη μεγάλη ομάδα της Ηλείας, για τον Πανηλειακό μας, δε … γνωρίζουν σύνορα και αποστάσεις, με την ερυθρόλευκη φλόγα να παραμένει εδώ και δεκαετίες άσβεστη και ζωντανή στις καρδιές των φίλων και οπαδών του. Αυτό το πάθος, η αγάπη και η διαχρονική υποστήριξη άλλωστε είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον Πανηλειακό από το πλήθος των ομάδων διατηρώντας το όνομα και την ιστορία του αναλλοίωτα μες στο χρόνο. Όλα αυτά και άλλα πολλά αποδεικνύει περίτρανα και η πρωτοβουλία του ένθερμου και πιστού φίλου της ομάδας, κ. Νίκου Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος από τη μακρινή Ουψάλα της Σουηδίας και κατόπιν επικοινωνίας και συνεννοήσεως με την ερυθρόλευκη Διοίκηση, προέβη στην αγορά συνολικά έξι εισιτηρίων διαρκείας, προσφέροντας τα πέντε από αυτά σε άνεργους φίλους της ομάδας που δε διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν από μόνοι τους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε αρκετούς φίλους του Πανηλειακού να διεκδικήσουν μέσω κλήρωσης ένα εισιτήριο διαρκείας και να «κλείσουν» θέση στο «Μαρακανά» για την ερχόμενη σεζόν, ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη μεγάλη προσπάθεια των ερυθρόλευκων του Πύργου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ., με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο email της ομάδας: info@paniliakosfc.gmail.com

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να διαθέτουν ενεργό δελτίο ανεργίας, το οποίο θα συνάψουν σε ηλεκτρονική μορφή pdf στο μέιλ που θα αποστείλουν.

2. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Ηλείας, το οποίο και θα αποδεικνύουν μέσω κάποιου εγγράφου (π.χ. δήλωση φορολογίας εισοδήματος – έντυπο Ε1 ή εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου οικονομικού έτους ή πρόσφατος λογαριασμός σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας ή λογαριασμός ηλεκτροδότησης ή ύδρευσης) που θα συνάψουν σε ηλεκτρονική μορφή pdf στο μέιλ που θα αποστείλουν.

Η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής ολοκληρώνεται το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 και ώρα 6 μ.μ., ενώ οι πέντε τυχεροί νικητές θα παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους το Σάββατο 20/8 από τον Υπεύθυνο του εμπορικού τμήματος, κ. Αντώνη Κανελλόπουλο, στο περίπτερο της ομάδας μας για τη Λευκή Νύχτα στην Κεντρική Πλατεία Πύργου.

Ο κόσμος σου δεν σε άφησε ποτέ!
Όλοι μαζί στοχεύουμε στην κορυφή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ