Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚατάκολο: Μαγνητίζει το τριήμερο Τουρνουά Beach Volley

Κατάκολο: Μαγνητίζει το τριήμερο Τουρνουά Beach Volley

Τουρνουά Beach Volley στο Κατάκολο (Κουνέλια) από τον «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΟ» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας : Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Αθλητισμού  Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Τσούμα Κώστα  και την Ιωάννα Παναγοπούλου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου.

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Νικολακόπουλος Δημήτρης με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Τσούμα Κώστα και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Παναγοπούλου Ιωάννα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην ΠΕ Ηλείας.

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει του επερχόμενου Τουρνουά Beach Volley που θα ξεκινήσει  το πρώτο τριήμερο από 12  έως 14 Αυγούστου και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα οι 12 , 13 και 14 Αυγούστου θα διεξαχθεί το Τουρνουά Beach Volley ανδρών ενώ την επόμενη εβδομάδα το Τουρνουά θα συνεχιστεί  με την διεξαγωγή μεικτών αγώνων. Η διοργάνωση αυτή είναι μια πρωτοβουλία του αθλητικού Συλλόγου «ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ» και θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο στην περιοχή κουνέλια υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ