Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Έτοιμο το πλάνο του Λουτσέσκου για την πρόκριση

ΠΑΟΚ: Έτοιμο το πλάνο του Λουτσέσκου για την πρόκριση

Μόνο δυο- τρεις θέσεις «παίζουν» για την ενδεκάδα του αγώνα με την Λέφσκι. Οι νέοι που θα ξεκινήσουν και οι παλιοί που θα κρατήσουν φανέλα βασικού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Λέφσκι στη Σόφια (21/07, 20.00, LIVE από το SPORT24), γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι απέναντι στους Βούλγαρους μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσουν και φέτος όσο περισσότερο γίνεται στο Conference League. Και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν όλοι στο Δικέφαλο. Έτσι όλα τα υπόλοιπα ανοικτά θέματα – και τα μεταγραφικά- έχουν μπει στο περιθώριο μέχρι και τα δυο παιχνίδια με τη Λέφσκι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει «κατασκοπεύσει» τους Βούλγαρους στα δυο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα φιλικό και ξέρει ποια είναι τα προτερήματα αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας του Στοΐλοφ. Ο Λουτσέσκου έχει ήδη στο μυαλό του σχηματισμένη την αρχική ενδεκάδα της δικής του ομάδας του στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Στην πραγματικότητα μια δυο θέσεις είναι αυτές που ακόμη «παίζουν» για την ενδεκάδα που θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης όπου θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ- Χάμρουν Σπάρτανς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ