Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΟ: Δικαιώθηκε ο Πανηλειακός

Δικαιώθηκε ο Πανηλειακός δυομήνες μετά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με τον Πανθουριακού και την κατάθεση της ένστασης, αλλά και σχεδόν τρεις βδομάδες μετά την κατάθεση της παρέμβασης από την πλευρά του Πανγυθεατικού, αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο, αποφάσισε και έκρινε ανίσχυρο το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Πανηλειακός να το κερδίζει στα χαρτιά και την τρίτη προνομιούχο θέση, να παίρνει ο Πανγυθεατικός.Η ομάδα της Λακωνίας, με τον Βασίλη Γκαγκάτση  νομικό εκπρόσωπο προέβη σε σειρά έγκαιρων και καταλυτικών ενεργειών, όπως η άσκηση του δικαιώματος της παρέμβασης. Και πλέον, κερδίζοντας την υπόθεση, ανεβαίνει αυτή στη Γ΄ Εθνική. Βεβαίως, ο Πανθουριακός, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων.

Η ανακοίνωση της απόφασης

«ΔΕΧΕΤΑΙ την ένσταση και την πρόσθετη παρέμβαση. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα που διεξήχθη στις 29.5.2022 μεταξύ του καθ’ ου η ένσταση σωματείου «ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ» και του ενιστάμενου σωματείου «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ» υπέρ του ενιστάμενου σωματείου «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ», με τέρματα 3-0. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του 5 ου ομίλου του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ στην ομάδα του σωματείου «ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ». ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα του σωματείου «ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ» χρηματική ποινή, ύψους εξακοσίων (600) ευρώ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή του παραβόλου ΕΠΟ στο ενιστάμενο σωματείο «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ». ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή του παραβόλου ΕΠΟ στο προσθέτως παρεμβαίνον σωματείο «ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ». ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα απόφαση και αντίγραφα της δικογραφίας στον Υπεύθυνο άσκησης δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο, για δικές του ενέργειες. Κρίθηκε, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό της στην Αθήνα στις 6/7/2022, χωρίς να παρίστανται τα ως άνω σωματεία. Γίνεται μνεία ότι κατά της απόφασης αυτής χωρεί έφεση εντός προθεσμίας δύο (2) ημερών για τους διαδίκους και πέντε (5) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτούς».

Δικαίωση Τάκη Αντωνακόπουλου

Η  εξέλιξη δικαιώνει και τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί  προσωπικά  για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθουριακό.  Μάλιστα τότε είχε  παρουσιάσει το  έγγραφο που ήταν αλλοιωμένο σε συνέντευξη τύπου, ενώ μετά την εξέλιξη επεσήμανε : «Δικαιωθήκαμε και στο ποδόσφαιρο. Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα  από τη στιγμή και ασφαλώς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι» δήλωσε ο Τάκης Αντωνακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ