Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Με δίδυμο Κούτση-Γκάτζιου στη Γ’ Εθνική

Πανηλειακός: Με δίδυμο Κούτση-Γκάτζιου στη Γ’ Εθνική

Με έναν προπονητή και ένα δίδυμο το οποίο έχει πολύ σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν, θα πορευτεί ο Πανηλειακός τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτση, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, αλλά και τον Θοδωρή Γκάτζιο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Κούτση. Οι δυο τους είχαν οδηγήσει πριν από τρία χρόνια τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σούπερ Λιγκ 2. Με την κίνηση αυτή ο Κώστας Ντάβαρης και ο Πανηλειακός, δείχνουν ξεκάθαρα ότι στόχος της ομάδας του Πύργου τη νέα σεζόν, θα είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στα επαγγελματικά σαλόνια.

Ο Κώστας Ντάβαρης, ευχαρίστησε με προσωπική του δήλωση τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του Πανηλειακού, το οποίο οδήγησε την ομάδα στην άνοδο, αναφέροντας ότι όλοι τους θα παραμείνουν στην οικογένεια του Πανηλειακού και θα αξιοποιηθούν σε πόστο το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. Παράλληλα, είχαμε την ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιώργου Κούτση στην τεχνική ηγεσία, καθώς και του Θοδωρή Γκάτζιου στο πλευρό του, ως άμεσου συνεργάτη του Καβαλιώτη προπονητή.

Ο Κώστας Ντάβαρης, αναφορικά με τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, ανέφερε: «Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, για τις αξέχαστες στιγμές που χάρισε στην ομάδα και για τη συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου της Ηλείας και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Επαγγελματικοί λόγοι, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει με την ίδια ιδιότητα, ωστόσο παραμένει στον Πανηλειακό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Θοδωρή Βαγγόπουλο και Σάκη Θεοδωρακόπουλο. Και αυτοί συνέβαλλαν, αποτελώντας μέρος της οικογένειας του Πανηλειακού, τους οποίους εμπιστευόμαστε και οι οποίοι θα πρέπει να παραμείνουν κοντά στον Πανηλειακό, γιατί είναι αναπόσπαστα στελέχη του Πανηλειακού».

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για Γιώργο Κούτση

 «Ο Πανηλειακός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κούτση, έναν τεχνικό ο οποίος έχει πλούσια καριέρα, σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις και επιτυχημένο έργο όπου κι αν εργάστηκε. Ο Γιώργος Κούτσης (10/9/1973), έχει περάσει από τους πάγκους του Αγροτικού Αστέρα, Παναχαϊκής, του Φωκικού, του Ηρακλή Ψαχνών, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πανηλειακού, της Νίκης Βόλου και της Καλλιθέας.  Ευχόμαστε στον Γιώργο Κούτση, υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ