Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα 0-1: Ποδαρικό με το δεξί του Μπακασέτα

Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα 0-1: Ποδαρικό με το δεξί του Μπακασέτα

Η Εθνική έκανε το πρώτο θετικό βήμα στο Nations League και επικράτησε 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ χάρη στο γκολ του Μπακασέτα στο 39ο λεπτό. Καλύτερη η Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, στο πρώτο επίσημο ματς του Πογέτ στον γαλανόλευκο πάγκο. Η Εθνική έκανε μία πολύ καλή και πειστική εμφάνιση απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία στην πρώτη αγωνιστική του Nations League. Πήρε μεγάλο διπλό με 1-0 στο Μπέλφαστ απέναντι σε έναν βασικό ανταγωνιστική για την κορυφή του ομίλου. Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο “ήρωας”, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 39ο λεπτό. Έτσι, η Ελλάδα ξεκίνησε με τρίποντο στην εποχή του Γκουστάβο Πογέτ σε επίσημο παιχνίδι. Η Ελλάδα είχε το πάνω στο χέρι στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης και κατάφερε στο 39ο λεπτό να πάρει και το προβάδισμα του παιχνιδιού. Η Βόρεια Ιρλανδία ανέβασε ρυθμό μετά το 55ο λεπτό, η Εθνική όμως άντεξε την πίεση των γηπεδούχων, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και πήρε το τρίποντο.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράντλεϊ (62′ ΜακΓκίν), Έβανς, Μπαλάρντ, Λέιν (78′ Χιούμ), ΜακΝέρ, Ντέιβις, Σαβίλ (79′ Τσαρλς), ΜακΚάν, Λέιβρι (62′ Λάφερτι), Γουάιτ (71′ Τσαρλς)

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Ρότα (90+2′ Μπάλντοκ), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Σιώπης (82′ Τζαβέλας), Μπακασέτας (69′ Κουρμπέλης), Μπουχαλάκης, Λημνιός (69′ Παυλίδης), Μάνταλος, Γιακουμάκης (69′ Χατζηγιοβάνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ