Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑιγάλεω: Συνελήφθη νηπιαγωγός για σεξουαλική παρενόχληση σε 5χρονη

Αιγάλεω: Συνελήφθη νηπιαγωγός για σεξουαλική παρενόχληση σε 5χρονη

οκ προκαλεί η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ενός 5χρονου κοριτσιού από 58χρονο νηπιαγωγό στο Αιγάλεω. Ο 58χρονος, έπειτα από την καταγγελία των γονέων του παιδιού συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια συνάδελφος του νηπιαγωγού τον είδε, κατά τη διάρκεια διαλείμματος, να πλησιάζει το παιδί και να το φιλάει στο λαιμό.

Αμέσως, η νηπιαγωγός αυτή ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση κατά του 55χρονου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του. Μάλιστα, ο πατέρας της ανήλικης τυγχάνει να είναι αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος νηπιαγωγός αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και είπε ότι «είδα μόνο του το παιδί στο διάλειμμα και πήγα να το ενθαρρύνω να πάει με τα αλλά παιδιά. Είμαι έτσι μετά παιδιά, δεν έχω δικά μου και τα υπέρ αγαπάω».

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου ανέφερε πως μέχρι σήμερα δεν της είχε γίνει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του 58χρονου ωστόσο ήξεραν ότι η συμπεριφορά του είναι διαχυτική.

Ο νηπιαγωγός που κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ