Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜπέιλ: Ανακοίνωσε το τέλος του από την Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: Ανακοίνωσε το τέλος του από την Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από εννιά χρόνια η κοινή πορεία του Γκάρεθ Μπέιλ με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε. Ο 32χρονος Ουαλός ανακοίνωσε με ανάρτηση στα social media ότι αποχωρεί από τους Μαδριλένους.

Σε αυτό το διάστημα ο Μπέιλ αγωνίστηκε σε 258 ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε 106 γκολ, ενώ έδωσε και 67 ασίστ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Μεταξύ άλλων με τους Μαδριλένους κατέκτησε 5 Champions League, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, τρία πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα. Ο Μπέιλ στο μήνυμά του ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ήρθα στην ομάδα πριν από εννέα χρόνια ως νεαρός άνδρας που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του. Να φορέσει τη φανέλα με το λευκό χρώμα και το σήμα της Ρεάλ στο στήθος, να παίξει στο Μπερναμπέου, να κερδίσει τίτλους και να είναι μέλος της ομάδας που κατακτά το ευρωπαϊκό.

Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και πολλά περισσότερα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν τιμή μου”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ