Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος…»

«Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος…»

Κάλεσμα από Ντάβαρη, Τρυφωνόπουλο και αρχηγούς στους φιλάθλους για το ματς της Κυριακής

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ο αγώνας με τον  Παλληξουριακό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στις τάξεις του Πανηλειακού. Για το λόγο αυτό στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας δόθηκε συνέντευξη από τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη, τον τεχνικό Ανδρέα Τρυφωνόπουλο και τους αρχηγούς  Γιάννη Κολόκα, Δημήτρη Τσίγκρηλα και Λάμπη Μπάλλα. Όλοι τους  επεσήμαναν πως η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο Στάδιο.

Κώστας Ντάβαρης : «Πρόκειται για τελικό…»

Στη συνέντευξη ο  Κώστας Ντάβαρης πρόεδρος του Πανηλειακού, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του Ληξουρίου είναι τελικός και η νίκη είναι μονόδρομος. Το ξεκίνημα μας στα μπαράζ ήταν θετικό, αλλά απαιτείται πάση θυσία να κερδιστεί το ματς της Κυριακής. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς», δήλωσε ο επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας του Πύργου που έκανε κάλεσμα και στους φιλάθλους. «Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να είμαστε μόνοι και για το λόγο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο», κατέληξε στις δηλώσεις του Κώστας Ντάβαρης που φάνηκε αισιόδοξος για το στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ανδρέας Τρυφωνόπουλος : «Παιχνίδι – κλειδί  για εμάς…»

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος έκανε λόγο για ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικότατο ρόλο ενόψει της συνέχειας. «Ασφαλώς και είναι παιχνίδι – κλειδί για εμάς. Πλέον μπαίνουμε για τα καλά στην τελική ευθεία και δεν επιτρέπονται απώλειες στην έδρα μας. Καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών, οι ποδοσφαιριστές μας έχουν κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια μέχρι τώρα και αξίζουν  το χειροκρότημα των φιλάθλων». Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο κ. Τρυφωνόπουλος  δήλωσε πως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν  υπάρχουν  αν και το ματς του Γυθείου έβγαλε ορισμένα σημάδια κούρασης.

«Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ…»

Από τη μεριά τους οι αρχηγοί Γιάννης Κολόκας, Δημήτρης Τσίγκρηλας και Λάμπης Μπάλλας δήλωσαν πως θέλουν πάρα πολύ τη νίκη στο ματς της Κυριακής καθώς θα βρεθούν  κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Και οι τρεις «ερυθρόλευκοι»  κάλεσαν τον κόσμο  να δώσουν δυναμικό παρών  στο παιχνίδι κόντρα στη νησιώτικη ομάδα του Ληξουρίου.

Τα εισιτήρια του αγώνα…

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα, η κίνηση στις τάξεις των φιλάθλων  είναι μεγάλη και όλα δείχνουν πως το «Χαράλαμπος Βιλαέτης» θα έχει πολύ κόσμο. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στα 5 και  10 ευρώ, για τις γυναίκες τα εισιτήρια κοστίζουν  5 ευρώ ενώ για τα παιδιά η είσοδος είναι δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ