Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠέθανε ο Μίνο Ραϊόλα – Το ανακοίνωσε η οικογένειά του

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα – Το ανακοίνωσε η οικογένειά του

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς, πέθανε ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, σε ηλικία 54 ετών.  Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά του.

“Με βαθύτατη θλίψη σας κοινοποιούμε τον θάνατο του πιο συντροφικού και ποδοσφαιρικού ατζέντη που υπήρξε. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που είχε στα διαπραγματευτικά τραπέζια για να υπερασπιστεί τους παίκτες του. Ως συνήθως, μας έκανε περήφανους και δεν το συνειδητοποίησε ποτέ.

Ο Μίνο άγγιξε πολλές ζωές κατά τη διάρκεια της δουλειάς του και έγραψε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μοντέρνου ποδοσφαίρου” αναφέρει, μεταξύ άλλων η οικογένειά του.

“Σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξη που λάβαμε κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών και ζητούμε για σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και των φίλων σε αυτή τη στιγμή πόνου” συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη είχε κυκλοφορήσει fake news ότι έφυγε από τη ζωή, κάτι που διέψευσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Τσαντισμένος για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες που με πέθαναν. Φαίνεται επίσης ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ»,  είχε γράψει.

Ήταν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χααλαντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ