Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Φιέστα το Σάββατο για την κατάκτηση του τίτλου

Πανηλειακός: Φιέστα το Σάββατο για την κατάκτηση του τίτλου

Απονομή κυπέλλου και φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Διαφορετικό αναμένεται να είναι το βράδυ του Σαββάτου για τον Πανηλειακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει  να κάνουν τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας. Ειδικότερα στις 7:30 το βράδυ  στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης» έχει προγραμματιστεί να δοθεί φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ η ΕΠΣ Ηλείας θα απονείμει  τόσο το κύπελλο του πρωταθλητή καθώς και μετάλλια. Με αυτόν τον τρόπο θα «σφραγιστεί» η πρωτιά στην Ηλεία για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίο φυσικά έχουν μπροστά τους τα μπαράζ ανόδου κατά τη διάρκεια των οποίων θα παιχτεί και η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Εναρκτήριο ματς την Κυριακή 8 Μαΐου στον Πύργο, με τον Πανηλειακό ν’ αναμετράται με μια εκ των Θύελλα Αμπελοκήπων – Τσιλιβί( έπαιζαν χθες βράδυ).

Εκδρομή στο Γύθειο

Πέρα από την αναμέτρηση της πρεμιέρας, εκδρομή στο Γύθειο οργανώνουν την Τετάρτη 11 Μαΐου οι Red Boys, για το παιχνίδι απέναντι στον Πανγυθεατικό.

Με ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Ο Σ.Φ. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ RED BOYS διοργανώνει εκδρομή στο Γύθειο την Τετάρτη 11 Μαϊου για τον αγώνα μπαράζ της ομάδας μας κόντρα στον Πανγυθεατικό! Για δηλώσεις συμμετοχής inbox στη συγκεκριμένη σελίδα ή στο τηλ. 6972675032 (Αντώνης)

ΥΓ: Την Κυριακή 8 Μαϊου ΟΛΟΙ στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ για τον πρώτο αγώνα μπαράζ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας κόντρα στον πρωταθλητή Ζακύνθου! Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

ΥΓ2: ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΕ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ