Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ: Αγώνες Αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο

211

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 11 & 12/12/2021 θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για αθλητές με αναπηρίες στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, από την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, με τη σταθερή στήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο κομμάτι της διαιτησίας και της γραμματείας.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 70 περίπου αθλητές από 16 σωματεία της χώρας και θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα του ομαδικού & ατομικού, σε συνολικά 11 κατηγορίες. Τις πέντε των αθλητών σε αμαξίδιο (1 έως 5), τις ισάριθμες για τους όρθιους (6 έως 10) και τη μία για τα άτομα με νοητική υστέρηση (την 11). Οι αθλητές ΑΜΕΑ με τη συμμετοχή στη δική τους ετήσια διοργάνωση, θα αγωνιστούν για τα μετάλλια και τη νίκη, αλλά παράλληλα θέλουν αν περάσουν τα σταθερά και αναγκαία μηνύματα της ανάγκης για άθληση, όπως και της συνεχούς και κοπιαστικής προσπάθειας για να ξεπερνάμε τον εαυτό μας.
Ο Νομός Ηλείας εκπροσωπείται από τους Γιώργο Μουχθή, Χάρη Μπακάλη και Γιάννη Δημητρακόπουλο, οι οποίοι θα παλέψουν για τη 1η θέση της κατηγορίας τους, με τις αγωνιστικές συνθήκες να είναι «περίεργες», απόρροια των ελλείψεων γυμναστηρίων, προπονήσεων, καθώς και αγώνων λόγω covid 19