Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒάρδα – Εθνικός Σκουλικάδο ...

Βάρδα – Εθνικός Σκουλικάδο 1-0: Τρίποντο ανάσα

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους» της  Βουπρασίας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Δύσκολη  αλλά πολύτιμη νίκη σημείωσε ο ΠΑΟ Βάρδας καθώς κέρδισε τον Εθνικό Σκουλικάδο με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που δίνει τόσο βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα στους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας. Μην έχοντας περιθώρια για την παραμικρή απώλεια βαθμών, η «Μπάρτσα» έπαιξε δυνατά και ψυχωμένα φτάνοντας έτσι στη δεύτερη  νίκη της στο πρωτάθλημα.

Προηγήθηκε νωρίς

Ο αγώνας στο «Γ. Καλάκος» δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητα, καθώς ο ΠΑΟ Βάρδας πρωτίστως τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι»  προηγήθηκαν αρκετά νωρίς και ειδικότερα στο 14’  όταν μετά από πάσα του Δ.Χ. Πλαστουργού ο Πυρρής από πλάγια με σουτ δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0. Όσον αφορά τους νησιώτες δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΒ στο 20’ θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Μπίσα από καλή θέση πέρασε άουτ.

Καλύτερος ρυθμός στην επανάληψη

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος, ο αγώνας ήταν καλύτερος ποιοτικά. Ο Εθνικός στο 47’ απείλησε άμεσα στη μοναδική του καλή φάση, αλλά το σουτ του Λιβέρη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Τσεκούρα. Ο ΠΑΟΒ που έδωσε βαρύτητα στο χώρο του  κέντρου θέλοντας να ελέγξει το ματς, στο 63’ είχε σουτ με τον Πυρρή από καλή θέση που πέρασε άουτ, ενώ στο  77’ σουτ του Λαθύρη μπλόκαρε ο Ζήβας σε μια ακόμα καλή φάση για τον ΠΑΟΒ. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση του 90’ η ομάδα της Ζακύνθου έμεινε μα 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα  ο Μπλάζιος.

Χαμόγελα αισιοδοξίας στο φινάλε…

Το φινάλε της  αναμέτρησης  βρήκε ικανοποιημένους στη Βάρδα, με τον ΠΑΟΒ να σημειώνει σημαντική νίκη, πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία στο ματς της Κυριακής στο Διαβολίτσι .

Βάρδα: Τσεκούρας, Λιόσης, Βασιλόπουλος(79’ Δ.Β. Πλαστουργός), Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λαθύρης(83’ Νικολακόπουλος), Τσιρίκος, Πυρρής, Δ.Χ Πλαστουργός(58’ Διονυσόπουλος), Μπίσα(58’ Φερεκίδης)

Εθνικός Σκ: Ζήβας, Νικολακόπουλος,  Γκέρσιν, Λιβέρης, Μούστα,  Μπλάζιος, Τσουκαλάς(81’ Αγαλιώτης),  Μεταξάς(46’ Λυρτζής), Μαρούδας, Κάρδαρης, Κακολύρης(65’ Πλέσσας)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ