Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑναστάτωση στην ΑΕΚ με το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι

Αναστάτωση στην ΑΕΚ με το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι

Εξ απήνης συνέλαβε τους ανθρώπους της ΑΕΚ η εισήγηση της αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η προπώληση των εισιτηρίων είχε ξεκινήσει και ήδη είχαν φύγει αρκετές χιλιάδες «χαρτάκια». Ανάμεσα σε αυτά και από φίλους της Ένωσης που βρίσκονται στο εξωτερικό και προγραμμάτισαν το ταξίδι τους για το ματς της Κυριακής (5/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, την ίδια αναστάτωση προκαλεί το ενδεχόμενο αναβολής και σε πάρα πολλούς scout ευρωπαϊκών συλλόγων που είχαν κλείσει θέση στα VIP για να παρακολουθήσουν τους παίκτες των δύο ομάδων.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Από το πρωί, όταν έγινε γνωστό το αίτημα της αστυνομίας, το τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει «πάρει φωτιά», κυρίως από φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην επαρχία. Και βέβαια από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» δεν υπάρχει κάποια νεώτερη πληροφόρηση. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει μια τέτοια εξέλιξη μόλις τέσσερις ημέρες πριν τον αγώνα, ενώ το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πάπα στην Αθήνα ήταν γνωστό εδώ και καιρό, όπως και η αυξημένη ετοιμότητα της αστυνομίας σε κάθε επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αυτοί είναι οι δύο λόγοι, για τους οποίους η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε αναβολή του ντέρμπι, αλλά και του αγώνα της ίδιας ημέρας Ιωνικός-ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ