Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 DUOMO-MONK: Στροφή τέταρτη

Α1 DUOMO-MONK: Στροφή τέταρτη

Στο επίκεντρο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανηλειακό και Ξενοφώντα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στροφή τέταρτη για το πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK  κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στο παιχνίδι ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ξενοφώντα, με τις δυο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί και στο κύπελλο τις προάλλες. Από κει και πέρα ξεχωρίζει και το πυργιώτικο ντέρμπι στη Σπιάντζα ανάμεσα στη Θύελλα και τον Πέλοπα, ενώ στο 2ο όμιλο ρεπό έχει η Δόξα Ν. Μανωλάδας. Πιο αναλυτικά:

1ος όμιλος

Σάββατο

Θύελλα – Πέλοπας

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το πυργιώτικο ντέρμπι στο «Άγγελος Αναστασόπουλος», με τους δυο μονομάχους να επιζητούν διακαώς την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα με έναν βαθμό στο ενεργητικό στοχεύει σ’ ένα νέο ξεκίνημα, ενώ πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Πέλοπα.

Βρίνα – Πελόπιο

Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τον Κεραυνό Βρίνας, με την ομάδα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων να στοχεύει σε νέα επιτυχία βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική της θέση. Για το θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί και η ομάδα του Πελοπίου, καθώς το έχει  άμεσα ανάγκη.

Κυριακή

Πανηλειακός – Ξενοφών

Δυο  ομάδες που πριν από λίγες ημέρες κοντραρίστηκαν για το κύπελλο, διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους σ’ μια αναμέτρηση με διαφορετικά δεδομένα. Ο Πανηλειακός θέλει να κάνει το 4Χ4 αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη για την πρώτη θέση, αλλά για τους βαθμούς θα παραταχθεί  και ο δεύτερος Ξενοφώντας.

Ολυμπιάδα – Αλφειός

Σημαντικό είναι το παιχνίδι στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα να επιζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα που θα βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.  Τους βαθμούς φυσικά επιδιώκει και ο Αλφειός , μια από τις δυνατές και σταθερές ομάδες της κατηγορίας.

2ος όμιλος

Σάββατο

Προοδευτική- Τραγανό

Δυο ομάδες που ακόμα δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Μανωλάδα. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το τρίποντο ποντάροντας πολλά στον παράγοντα έδρα, αλλά  τη νίκη θέλει και ο σύλλογος του Τραγανού που προέρχεται από ευρεία πρόκριση στο κύπελλο.

Κυριακή

Αστέρας – Δάφνη

Για το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί ο Αστέρας, με τους «βυσσινί» να πραγματοποιούν μέχρι τώρα μια  αρκετά καλή πορεία έχοντας το δικαίωμα να αισιοδοξούν. Σε ότι έχει να κάνει με τη Δάφνη, με την  ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ηλειακός Β- Ολυμπιακός Σαβ.

Συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα θέλει να δώσει ο Ηλειακός Βαρθολομιού, με τους «κόκκινους» να στοχεύουν σε νέα επιτυχία συνεχίζοντας έτσι να οδηγούν την  κούρσα. Από την αντίπερα ο υπολογίσιμος Ολυμπιακός Σαβαλίων, θα επιδιώξει να φύγει από το Βαρθολομιό με το βαθμό ή τους βαθμούς.

Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

3η  αγωνιστική

Ώρα  έναρξης 15:00

Σάββατο

Θύελλα – Ηλειακός Λεχ

Σκουροχώρι – Σώστι

Κυριακή

ΠΑΟΚ- Λέοντες

Γεράκι- Μακρίσια

Βαρβάσαινα- Διγενής

Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

2ος όμιλος

2η  αγωνιστική

Σάββατο

Ώρα έναρξης 15:00

Ερμής – Πήγασος

Κυριακή

Ώρα έναρξης 11:00

Ωλενιακός – Κουτσοχέρα

Ώρα έναρξης 15:00

Αίολος – Αετός Αλπ

Δόξα Ελ- Χειμαδιό

3ος Όμιλος

1η  αγωνιστική

Σάββατο

Ώρα έναρξης 15:00

Μυρσιναϊκός-Κέντρο

Κυριακή

Ώρα έναρξης 12:00

Ν. Ατρόμητος-Κάστρο

Ώρα έναρξης 15:00

Αμαλιάδα 2008-ΑΠΟ Κουρτεσίου

Άρης Δήμητρας-Ίφιτος Κ.(12/12)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ