Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Σπουδαίο παιχνίδι στον Πύργο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Σπουδαίο παιχνίδι στον Πύργο

Πανηλειακός και  Ξενοφώντας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 4:30 το απόγευμα

Με  ένα σπουδαίο παιχνίδι ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του κυπέλου Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ,  καθώς στις  4:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου κοντράρονται ο Πανηλειακός με τον Ξενοφώντα Κρεστένων.  Αναμέτρηση που πρόκειται να συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών θεατών, ειδικά αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες

Μια  απουσία οι γηπεδούχοι

Στο στρατόπεδο του Πανηλειακού είναι ξεκάθαροι και σκέφτονται την πρόκριση που θα τους δώσει   και ψυχολογική ώθηση, ενόψει και του αγώνα του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν σε ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Προσοχή και σοβαρότητα ζήτησε ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κωστόπουλου.

Αμφιβολίες για δυο στους φιλοξενούμενους

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ξενοφώντα, με οδηγό τις  πολύ καλές πορείες στο κύπελλο τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται αποφασισμένος για την πρόκριση. Στην  ομάδα των Κρεστένων κάνουν λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, αλλά από κει και πέρα θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Πάρη και Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, ενώ θα λείψει σίγουρα ο Καββαθάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ