Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑφεντικό ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, στο +6 από την ΑΕΚ

Αφεντικό ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, στο +6 από την ΑΕΚ

Ο Αραούχο έδωσε νέες ελπίδες στην ΑΕΚ όταν μείωσε στο 78′ σε 3-2, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση

Αυτό που ήθελε το πέτυχε και με το παραπάνω ο Ολυμπιακός, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αύξησαν τη διαφορά τους στους 6 βαθμούς από την Ενωση και στους 7 από τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας από τώρα ένα σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.
Μόλις στο 2′, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα ασύλληπτο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά με την ΑΕΚ να αντιδρά άμεσα και να ισοφαρίζει στο 15′ με τον Αραούχο από άστοχη έξοδο του Βατσλίκ.
Η φάση που συζητήθηκε πολύ έγινε στο 37′. Ο Βράνιες βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του Μασούρα και στην εξέλιξη της φάσης, ο Λαλά βρήκε τον Ελ Αραμπί στην πλάτη της άμυνας, αυτός άδειασε τον Μισελέν και πλάσαρε τον Στάνκοβιτς για το 1-2. Η ΑΕΚ «φώναξε» για τη φάση που προηγήθηκε υποστηρίζοντας ότι δεν εξετάστηκε από το VAR.
Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 70′ με τον Ελ Αραμπί μετά από λάθος γύρισμα του Μοχαμάντι, όμως ο Αραούχο έδωσε νέες ελπίδες στην ΑΕΚ όταν μείωσε στο 78′ σε 3-2, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση.ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Βράνιες, Μήτογλου, Μισελέν, Μοχαμάντι (74’ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (74’ Γέβτιτς), Σιμόες (86’ Λε Ταλέκ), Μάνταλος, Γκαρσία (46’ Άμραμπατ), Τσούμπερ (74’ Ανσαριφάρντ), Αραούχο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (86’ Μπα), Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (68’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (85’ Λόπες), Ελ Αραμπί (85’ Τικίνιο).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ