Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Πρεμιέρα με δέκα παιχνίδια

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ: Πρεμιέρα με δέκα παιχνίδια

Σημαντικά παιχνίδια σε όλο το Νομό

Η  πρώτη φάση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Πανηλειακού – Ξενοφώντα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Σαββατοκύριακο κυπέλλου είναι αυτό που διανύουμε, καθώς διεξάγονται  δέκα παιχνίδια  για την πρώτη φάση τα οποία  είναι νοκ – άουτ και  ξεκινούν στις 2:45 το μεσημέρι. Ορισμένα από αυτά έχουν φαβορί και άλλα όχι, ενώ  το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται τη Δευτέρα ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ξενοφώντα. Για το Σαββατοκύριακο έχουμε αναλυτικά:

Σάββατο

Νίκη  Τραγανού – Πελόπιο

Δυο ομάδες της Α1 κατηγορίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια αναμέτρηση που η Νίκη Τραγανού τόσο λόγω έδρας αλλά δυναμικής έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση. Από την αντίπερα υπάρχει η ομάδα του Πελοπίου που πρωτίστως στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση.

Διγενής – Ηλειακός Λεχ

Παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες κόντρα σε δυο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.  Ο Διγενής θα στηριχτεί περισσότερο στον παράγοντα έδρα, απέναντι στους «γαλάζιους»  των Λεχαινών που κουβαλούν στις πλάτες τους τεράστια ιστορία.

Ολυμπιακός Σαβ- Εθνικός Γερακίου

Αναμέτρηση με φαβορί  είναι αυτή που διεξάγεται στα Σαβάλια. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός που είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας  αν προσέξει βρίσκεται κοντά στην πρόκριση, απέναντι στην  ομάδα του Γερακίου που στοχεύει στην έκπληξη

Πέλοπας – Θύελλα Καρδαμά

Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Αυτός είναι ο Πέλοπας ομάδα ανώτερης κατηγορίας  και ασφαλώς πιο δυνατή. Από την αντίπερα  σε ότι έχει να κάνει με τη Θύελλα Καρδαμά θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, σ’ έναν θεσμό που κρύβει παγίδες

Κυριακή

Δόξα ΝΜ – ΠΑΟΚ

Ο βόρειος και ο νότιος αναμετρώνται στη Ν. Μανωλάδα, με τη Δόξα να στοχεύει αποκλειστικά και  μόνο στη νίκη που θα την στείλει στην επόμενη φάση. Όσον αφορά τον ΠΑΟ Κακοβάτου χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Μακρίσια – Λέοντες

Με ενδιαφέρον  αναμένεται  ο αγώνας στα Μακρίσια, με τον ΑΟΜ να έχει  ένα μικρό προβάδισμα λόγω του ότι αγωνίζεται στην  έδρα του. Φυσικά οι Λέοντες δεν είναι αμελητέα ποσότητα και δηλώνουν αποφασισμένοι για να πάρουν αυτή την πρόκριση.

Βαρβάσαινα – Σώστι

Ακόμα μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες της Α2 κατηγορίας, σ’ έναν θεσμό που  πάντα κρύβει εκπλήξεις. Ο Ατρόμητος ποντάρει περισσότερο στην έδρα του κόντρα στον Κένταυρο Σωστίου, που είναι σκληρό καρύδι.

Σκουροχώρι – Ηλειακός Β.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Σκουροχωρίου. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού που ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα έχει  ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά ο Λευκός Αστέρας είναι ένας δυνατός αντίπαλος ειδικά μέσα στην έδρα του με ότι αυτό μπορεί  να σημαίνει.

Ολυμπιάδα – Βρίνα

Αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα θα βρεθούν οι δυο μονομάχοι. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου, η Ολυμπιάδα ποντάρει περισσότερο στον παράγοντα έδρα κόντρα στο σύλλογο της Βρίνας που προέρχεται από μια σημαντική επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Αλφειός – Θύελλα

Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας, ανάμεσα σε δυο ομάδες της Α1 DUOMO- MONK κατηγορίας που  θέλουν να συνεχίσουν  στο θεσμό του  κυπέλλου. Από τη μια υπάρχει ο Αλφειός που παίζει και στην έδρα του,  απέναντι σε μια Θύελλα που εμφανίζεται αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ