Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔάφνη -Ολυμπιακός Σαβ. 1-2: Τρίποντο με ανατροπή

Δάφνη -Ολυμπιακός Σαβ. 1-2: Τρίποντο με ανατροπή

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους»

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, πρώτη στο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπερνούν το εμπόδιο της Δάφνης Ανδραβίδας εκτός  έδρας με σκορ 1-2.  Η ομάδα των Σαβαλίων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέβασε στροφές στην επανάληψη, απέναντι στη νεανική ομάδα της Ανδραβίδας που  άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Προηγήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι»

Στο ματς του Σαββάτου στην Ανδραβίδα, οι «κιτρινόμαυροι» κατόρθωσαν και πήραν προβάδισμα στο 8’ 1-0 με τον Βασιλείου, σε μια αναμέτρηση που είχε ρυθμό.  Οι «ερυθρόλευκοι» του Δήμου Ήλιδας στο 17’  απείλησαν άμεσα καθώς  είχαν δοκάρι με τον Μηλαδόπουλο, ενώ στο 27’ κεφαλιά του Κωστόπουλου έφυγε  άουτ. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Παπαδόπουλος σε αντεπίθεση για τη Δάφνη σούταρε άουτ σε μια  κρίσιμη στιγμή για την έκβαση του ματς.

Άνοδος Σαβαλίων στην επανάληψη

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, η ομάδα των Σαβαλίων ήταν πιο κινητική και αφού στο  51’ απείλησε με τον Μηλαδόπουλο, στο  54’ ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Ρ.  Μπατζαλή. Με τη συμπλήρωση  68’ και μετά από φάση διαρκείας ο Δ. Παναγιωτόπουλος  έκανε το 1-2, με τον ίδιο παίκτη να  έχει και άλλη φάση στο 84’. Η Δάφνη που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος, στο 88’ είχε σουτ με τον Κακολύρη που πέρασε άουτ, ενώ στο 90’ κεφαλιά του Τσιχλιά μπλόκαρε ο Πλατής.

Δάφνη: Ψυχογιός, Περικλέους, Χαντζής, Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Μετσάι, Βασιλείου (75΄Τσαγρής), Φριντζήλας (70΄Πετρόπουλος), Κακολύρης, Κωστόπουλος (78΄Τσιχλιάς), Παπαδόπουλος (70΄Σπανός).

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Βλασσόπουλος, Τσακοπιάκος, Λιούρης, Ε. Παναγιωτόπουλος (37΄Ρούνης), Αβραμόπουλος, Ρ.Μπατζαλής, Κολτσίδας (46΄λ.τ. Χατζηνικολάου), Δ. Παναγιωτόπουλος (90΄Ι. Παναγιωτόπουλος), Μίχα, Μηλαδόπουλος (83΄Μαγκαφάς).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ