Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑγιασμός πριν το ματς με Ολυμπιάδα: Για το 2Χ2 ο Πανηλειακός

Αγιασμός πριν το ματς με Ολυμπιάδα: Για το 2Χ2 ο Πανηλειακός

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στους ρυθμούς του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Ολυμπιάδα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1 DUOMO – MONK, κινούνται  άπαντες στις τάξεις του Πανηλειακού. Οι «ερυθρόλευκοι» που στην πρεμιέρα πέρασαν  νικηφόρα από το Πελόπιο  καθώς επικράτησαν του Πέλοπα με σκορ 0-1 στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση των τριών βαθμών,  στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας διεκδικώντας μετέπειτα την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω μπαράζ.

Με τις ευλογίες της εκκλησίας

Ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ολυμπιάδα Γουμέρου και με αφορμή την  έναρξη της νέας χρονιάς, χθες τελέστηκε αγιασμός στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Στο χθεσινό αγιασμό παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη με τις ευχές για καλή χρονιά να έχουν την τιμητική τους.

Κάλεσμα στον κόσμο

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» που θα ξεκινήσει στις  3 το μεσημέρι, ο Πανηλειακός απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το παρών. Οι καιρικές συνθήκες ασφαλώς και το επιτρέπουν, ενώ  στα του καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου ο οποίος έχει τη δυνατότητα  να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ