Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάPremier League: Χρυσοφόρο «deal» με αμερικανικό δίκτυο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Premier League: Χρυσοφόρο «deal» με αμερικανικό δίκτυο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Η εξαετούς διάρκειας συμφωνία, λεπτομέρειες της οποίας αναμένεται να γίνουν επισήμως γνωστές την προσεχή Δευτέρα, αναμένεται να αποφέρει εννέα εκατομμύρια λίρες ετησίως σε κάθε σύλλογο της κατηγορίας

Σε ιστορική συμφωνία με αμερικανικό δίκτυο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της κατάφερε να έρθει η Premier League, η οποία αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση στους συλλόγους της κατηγορίας.

Σύμφωνα με τους «Times», η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ολοκλήρωσε deal ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων λιρών με ανώνυμο -προς το παρόν- δίκτυο από την αμερικανική ήπειρο, που θα βρίσκεται σε ισχύ για την επόμενη εξαετία.

Το συγκεκριμένο ποσό μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει να ανεβαίνει μέχρι τη Δευτέρα (8/11), όποτε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, σε γενική σύσκεψη με τους 20 συλλόγους της κατηγορίας.

Κάπως έτσι, μάλιστα, οι συμμετέχουσες ομάδες θα βλέπουν τα ταμεία τους να γεμίζουν κατά 9 εκατομμύρια λίρες ετησίως για τα επόμενα έξι χρόνια, αρχής γενομένης από το 2022.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ