Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Χείμαρρος» η Σοφία Δρέττα: «Η Μιλλούση και ο Πετρούνιας δεν βγήκαν να...

«Χείμαρρος» η Σοφία Δρέττα: «Η Μιλλούση και ο Πετρούνιας δεν βγήκαν να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους»

Η Σοφία Δρέττα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή TLIVE, όπου και σχολίασε τις δηλώσεις που έκαναν Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναθλητές τους.

Σοφία Δρέττα: Τι δήλωσε για Μιλλούση και Πετρούνια

Αναφορικά, με τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, για τα όσα εκτυλίχθηκαν μετά από τις άστοχες δηλώσεις του Ολυμπιονίκη, εκείνη σχολίασε:

«Αρχικά, θέλω να πω ότι είναι δύο μεγάλοι αθλητές που έχουν κρατήσει το άθλημα ζωντανό και είμαστε ευγνώμονες όλοι οι Έλληνες. Μας στενοχωρεί όμως, που αυτά τα δύο παιδιά δεν έχουν βγει να υποστηρίξουν τους συναθλητές τους που ήταν τόσα χρόνια μαζί στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Μας λυπεί το γεγονός, γιατί ήμασταν στα ίδια γυμναστήρια, ακόμα κι αν δεν ήμασταν στις ίδιες ομάδες, βιώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις ίδιες σκηνές και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι γίνονται τέτοιες δηλώσεις.

Αισθάνομαι ότι είναι ένας τρόπος αθέμιτης προβολής που θέλει να τραβήξει την προσοχή. Αυτό το αναφέρω γιατί ακόμα και με την κ. Μιλλούση είχαμε τον ίδιο προπονητή κάποια στιγμή.

Τον οποίο εγώ καταγγέλλω στο υπόμνημά μου. Περάσαμε από τα χέρια του. Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να λένε ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν και… αν υπήρξαν αυτές οι περιπτώσεις, και ότι λυπούνται. Συγκαλύπτουν καταστάσεις και δεύτερον είναι αδιανόητο να λένε ότι οι αθλητές που βγαίνουν και μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές δεν ήταν επιτυχημένοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ