Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος 1-0: Είχε καρδιά και πάθος

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος 1-0: Είχε καρδιά και πάθος

Πρώτη νίκη για τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟ Βάρδας χθες στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος , με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να  κερδίζουν τον Παναιγιάλειο με σκορ 1-0 αποτέλεσμα που τους δίνει  μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας. Σκόρερ για τη «Μπάρτσα» ο Βαγγέλης Λαθύρης με πέναλτι τέρμα που πανηγυρίστηκε δεόντως, τη στιγμή που ο Παναιγιάλειος  γνώριζε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Δίκαιη επιτυχία

Η χθεσινή νίκη για τη «Μπάρτσα» ήταν δίκαιη καθώς ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος από τους Αιγιώτες που ήταν εριστικοί και προκλητικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.   Οι «πράσινοι» απείλησαν μόλις στο 5’ αλλά το σουτ του Λαθύρη έδιωξε ο Ιωαννίδης, ενώ δυο λεπτά αργότερα η Βάρδα διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για πέναλτι καθώς υπήρχε χέρι αμυντικού. Καλή και η φάση το Πυρρή στο 42’ με την κεφαλιά του να περνά άουτ, ενώ ο Παπασπηλιόπουλος λίγο νωρίτερα και ειδικότερα στο 37’ είχε προβολή που πέρασε λίγο άουτ.

Χτύπημα στο φινάλε με Λαθύρη…

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος , ο ΠΑΟΒ πίεσε ακόμα περισσότερο καθώς ήθελε να συνδυάσει με νίκη την  πρώτη του παρουσία στο «Γ. Καλάκος» για φέτος.  Η  ομάδα της Βουπρασίας στο  47’ είχε σουτ με τον Μπίσα  που έδιωξε ο Ιωαννίδη,  ενώ στο 61’ σουτ του Πυρρή από καλή θέση πέρασε άουτ.  Η ομάδα του Αιγίου από το 70’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο  λόγω αποβολής του Μπούζντρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τη Βάρδα στο 86’ να απειλεί με τον Λαθύρη το σουτ του οποίου από καλή θέση πέρασε άουτ. Η φάση που έκρινε το ματς και που χάρισε στον ΠΑΟΒ μια σημαντική νίκη σημειώθηκε στο  93’ όταν ο Πυρρής κέρδισε πέναλτι από τον Ιωαννίδη και ο Λαθύρης δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Το 1-0 ήταν γεγονός, με το γκολ να πανηγυρίζεται δεόντως από όλους στο «πράσινο» στρατόπεδο.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος(69’ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λαθύρης, Πυρρής, Βασιλόπουλος, Διονυσόπουλος, Θωμάς (34′ Θεοδωρόπουλος), Μπίσα(90’ Δ. Β. Πλαστουργός)

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (3′ λ.τρ. Μπούζντρα), Ραπτόπουλος (26′ Βαλλιάνος), Σ. Αφούσι, Α. Αφούσι (26′ Κρεμίτσας), Σπίντζος, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος(86’ Ροδόπουλος), Λιάρος, Ψωμαράς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ