Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛευτέρης Πετρούνιας: «Ειλικρινέστατα συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για την δήλωσή μου»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ειλικρινέστατα συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες για την δήλωσή μου»

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος», τόνισε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας για τη δήλωσή του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, ζητώντας συγγνώμη από όλους τους Έλληνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σχετικά με το #metoo, οι οποίες προκάλεσαν σάλο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι η δύναμή του και έχουν δίκιο να είναι εκνευρισμένοι με την δήλωσή του αυτή.

Aναλυτικά δήλωσε αρχικά: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».

Τέλος, πρόσθεσε: «Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν πανελλήνιο σάλο

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σε βραδινή του έξοδο ρωτήθηκε για το ελληνικό #metoo στον αθλητισμό με τον ίδιο να απαντά: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ