Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒόμβα Γκούντγουϊν: «Έπαθα θρόμβωση απ' το εμβόλιο, το ΝΒΑ μου είπε να...

Βόμβα Γκούντγουϊν: «Έπαθα θρόμβωση απ’ το εμβόλιο, το ΝΒΑ μου είπε να το αποκρύψω»

Ο Μπράντον Γκούντγουιν καταγγέλει οτι το εμβόλιο της covid-19 είναι υπεύθυνο για την θρόμβωση που υπέστη ενώ τόνισε ότι το ΝΒΑ του είπε να το κρύψει.

Υπενθυμίζεται οτι ο Γκούντγουιν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Χοκς τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ στις 3 Οκτωβρίου 2021 και έπειτα από έντονη κόπωση και πόνο στην πλάτη, διαγνώστηκε με θρόμβωση.

Ο ίδιος όπως είπε θεωρεί υπεύθυνο το εμβόλιο ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε προβαίνοντας σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία και συκεκριμένα οτι το NBA του ζήτησε να μην αποκαλύψει οτι είχε διαγνωστεί με θρόμβωση.

“Αρρώστησα και απλώς δεν μπορούσα να αναρρώσω.

Πονούσα συνεχώς στην πλάτη και ήμουν απίστευτα κουρασμένος, αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα καν να τρέξω πάνω-κάτω το γήπεδο” υποστήριξε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια ενός online game που έπαιζε ο νεαρός γκαρντ, για να προσθέσει:

“Πονούσα πάρα πολύ και είπα να πάω στον γιατρό και τότε διαγνώστηκα με θρόμβους. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε έναν μήνα. Ήμουν μία χαρά μέχρι τότε, μέχρι να κάνω το εμβόλαιο”.

Ο Γκούντγουιν στην συνέχεια επανέλαβε ότι “ναι, το εμβόλαιο μου τελείωσε την σεζόν, 1000%. Ο κόσμος προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έφταιγε το εμβόλαιο. Να μην το πω σε κανέναν. Και σκεφτόμουν, γιατί; Δεν ξέρετε τι συμβαίνει”.

Αναμένεται τώρα να δούμε πως θα τοποθετηθούν και τα στελέχη του NBA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ