Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ.Ε.Π. Ηρακλής: Ενίσχυση με Χατζή και Αναγνωστόπουλο

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ενίσχυση με Χατζή και Αναγνωστόπουλο

Σημαντικές ενισχύσεις για την ΓΕΠ Ηρακλής, καθώς προχώρησε στην απόκτηση των  Μάκη Χατζή και Δημήτρη Αναγνωστόπουλο κινήσεις που δυναμώνουν την ομάδα. Εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: «  «Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τους αθλητές Μάκη Χατζή (Guard, 33 ετών, 1.79 μ.) και Δημήτρη Αναγνωστόπουλο (Center, 37 ετών, 1.94 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάκης Χατζής

Ο Μάκης Χατζής, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική πορεία στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η με τις φανέλες αρκετών ομάδων, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή ενισχύοντας με την εμπειρία και την έφεσή του σε σκοράρισμα και δημιουργία την ομάδα της πόλης μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2′ ΕΣΚΑ-Η. Την τελευταία διετία, ο Πατρινός Point Guard αγωνιζόταν στο νομό μας με τη φανέλα του Α.Ο. Ολυμπιονίκη όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας της Αρχαίας Ολυμπίας στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΣΚΑ-Η τη σεζόν 2019/20, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 12,1 πόντους ανά αγώνα (συνολικά 181 πόντους με 9 εύστοχα τρίποντα). Την αγωνιστική περίοδο 2018/19 φόρεσε μέχρι τα μέσα της σεζόν τη φανέλα της Παναχαϊκής Γ.Ε. έχοντας κατά μέσο όρο 7 πόντους ανά αγώνα (συνολικά 105 πόντους με 6 εύστοχα τρίποντα), στην επιστροφή του στο Κλειστό της Αγυιάς έπειτα από μία πολυετή παρουσία με τίτλους και σημαντικές διακρίσεις στην Κεφαλονιά με τη φανέλα του τοπικού Α.Σ.Κ..

Στο νησί του Ιονίου, ο έμπειρος Guard μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 αποτελώντας εξαρχής εκ των ηγετών της Κεφαλονίτικης ομάδας στην πορεία της μέχρι την κατάκτηση του τίτλου της Α2′ ΕΣΚΑ-Η και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Α.Σ. Κεφαλονιάς στάθηκε άτυχος αρκετές φορές αντιμετωπίζοντας σοβαρούς τραυματισμούς, όμως κάθε φορά επανερχόταν στην αγωνιστική δράση εξίσου δυνατός. Την αγωνιστική περίοδο 2017/18, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Α.Σ.Κ. έχοντας κατά μέσο όρο 10,4 πόντους ανά αγώνα (συνολικά 291 πόντους με 15 εύστοχα τρίποντα) και συνέβαλε τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία μέχρι τους τελικούς της Α1′ ΕΣΚΑ-Η, όπου εν τέλει ηττήθηκε από το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου με συνολικό σκορ 3-2 χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στη σειρά των τελικών μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σημειώνοντας κατά μέσο όρο 17,7 πόντους ανά παιχνίδι. Πριν τη μετακίνησή του στην Κεφαλονιά για να φορέσει τη φανέλα του Α.Σ.Κ., ο Πατρινός play maker είχε αγωνιστεί επίσης σε Παναχαϊκή, Νίκη Προαστείου και Απολλωνιάδα.

Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος

Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες διαγράφοντας μακρόχρονη πορεία στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η και όχι μόνο, συμφώνησε επίσης να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή ενισχύοντας με την εμπειρία και την ικανότητά του και στις δύο πλευρές του γηπέδου την ομάδα της πόλης μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2′ ΕΣΚΑ-Η.

Ο πολύπειρος Center πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ από την Ακαδημία του Απόλλωνα Πατρών, με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι την κατάκτηση τόσο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων όσο και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Απολλωνιάδα Πατρών, Ίκαρους Τρικάλων, Αίολο Τρικάλων, Ίωνα Βόλου, Γλαύκο και Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιαλείας, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014/15 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Προφήτη Ηλία Π.Α.Ο.Κ. αποτελώντας εκ των πρωταγωνιστών της πατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1′ ΕΣΚΑ-Η. Τη σεζόν 2015/16 ο Πατρινός Center επέστρεψε και πάλι στην ομάδα του Ήφαιστου/Αχιλλέα, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία αγωνιζόμενος μέχρι τα μέσα της σεζόν στον Ολυμπιονίκη, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε κατά μέσο όρο 9 πόντους ανά αγώνα (συνολικά 108 πόντους). Την αγωνιστική περίοδο 2017/18 ο έμπειρος αθλητής επέστρεψε και πάλι στον Προφήτη Ηλία Π.Α.Ο.Κ. που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η και αποτελώντας τον ηγέτη και πρώτο σκόρερ της ομάδας με 14,2 πόντους μ.ο. ανά αγώνα (συνολικά 441 πόντους με 16 εύστοχα τρίποντα), οδήγησε την ομάδα της Πάτρας στην κατάκτηση της ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η επικρατώντας στους τελικούς των playoffs επί του Ήφαιστου/Αχιλλέα με συνολικό σκορ 3-2. Τελευταίος σταθμός στην πολυετή καριέρα του νέου αθλητή της ομάδας μας ήταν ο Π.Α.Σ. Ναυπάκτου, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε κατά μέσο όρο 10 πόντους (συνολικά 80 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα) στα 8 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί μέχρι τα μέσα της σεζόν 2018/19 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Παράλληλα, ο πολύπειρος αθλητής έχει πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα και στο χώρο της προπονητικής όντας μέχρι το 2019 προπονητής στον Α.Σ. Ήφαιστο ΑμεΑ. Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τους δύο ικανότατους αθλητές στην οικογένειά μας και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ