Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚινδυνεύει να αποκλειστεί ο Τζόκοβιτς από το Australian Open επειδή δεν έχει...

Κινδυνεύει να αποκλειστεί ο Τζόκοβιτς από το Australian Open επειδή δεν έχει εμβολιαστεί

Αν χρειαστεί να παρατήσει το τένις, θα το προτιμήσει σε σχέση με το εμβόλιο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να μην αγωνιστεί στο Australian Open, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί.

Ο Σέρβος τενίστας θέλει να κατακτήσει ένα ακόμα Grand Slam για να ξεπεράσει του Φέντερερ και Ναδάλ, με 21 τρόπαια, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει εμβολιαστεί. Έχει μάλιστα ξεκαθαρίσει ότι αν χρειαστεί να παρατήσει το τένις, θα το προτιμήσει σε σχέση με το εμβόλιο.

Συνεχίζει δηλαδή να μην επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο και αυτό είναι φυσικά δικαίωμά του και αυτό ίσως αναγκάσει τους διοργανωτές να τον αποκλείσουν, αφού έχει ήδη αναφερθεί ότι στόχος είναι η προστασία όλων των αθλητών.

Όπως αναφέρει το “The Age”, το πιο πιθανό είναι ότι όλοι οι τενίστες να υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο για να συμμετάσχουν στο τουρνουά της Αυστραλίας. Έτσι αν συνεχίσει να αρνείται ο Τζόκοβιτς να εμβολιαστεί ίσως να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο αγαπημένο του τουρνουά.

Ένα θέμα που προκύπτει όμως είναι τι θα γίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος επίσης δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να το κάνει, ιδιαίτερα αν αυτό γίνει υποχρεωτικό για να πάρει μέρος στο μεγάλο αυτό τουρνουά.  Δυστυχώς για τον ίδιο αν φτάσει σε αυτό το σημείο, μάλλον θα αναγκαστεί να εμβολιαστεί προκειμένου να μη χάσει το μεγάλο τουρνουά της Αυστραλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ