Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Ξεκίνημα με αισιοδοξία

Πανηλειακός: Ξεκίνημα με αισιοδοξία

Μοναδικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τους «ερυθρόλευκους»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, πραγματοποίησε χθες ο Πανηλειακός. Αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες δηλώσεις, οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στο «Χ. Βιλαέτης» και ξεκίνησαν τη δουλειά. Στόχος ένας και μοναδικός και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας. Στη χθεσινή πρώτη, το παρών έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, ενώ σύντομο χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές απηύθυνε και ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος.

Ανοιχτό για μεταγραφή…

Σε ότι έχει να κάνει με την  προετοιμασία, οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του Σάκη Θεοδωρακόπουλου  γυμνάστηκαν χθες  για πρώτη φορά σε χαλαρούς ρυθμούς οι οποίοι θα ανεβαίνουν με την πάροδο του χρόνου.  Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, μπορεί ανακοινώσιμο να μην είναι ακόμα τίποτα, ο Πανηλειακός εξετάζει με προσοχή ορισμένες περιπτώσεις και δεν πρέπει να αποκλειστεί  το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν σε ορισμένες κινήσεις με απώτερο στόχο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK κατηγορίας.

Ο Σπύρος Νούσιας

Στη χθεσινή πρώτη στο «Χ. Βιλαέτης» το παρών έδωσε και ο Σπύρος Νούσιας παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, ο οποίος  φέτος θα βρίσκεται κοντά στον Πανηλειακό και  ο ρόλος του θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσε σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ