Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛιονέλ Μέσι: Τον παρουσίασε και επισήμως η Παρί Σεν Ζερμέν

Λιονέλ Μέσι: Τον παρουσίασε και επισήμως η Παρί Σεν Ζερμέν

«Χαράς ευαγγέλια» για τους φίλους του γαλλικού συλλόγου – «Τρέλα» για τον Αργεντινό άσο

Με όλη τη… μεγαλοπρέπεια που αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο και έφτασε χθες στο Παρίσι, όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας του περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μπουρζέ», για να τον αποθεώσουν.

Φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι», ο Μέσι χαιρέτησε χαμογελαστός τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και αναχώρησε κατευθείαν, με προορισμό νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Εκεί, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του στο -κατά τις πληροφορίες διετές- συμβόλαιο, στο οποίο συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν, με ετήσιες απολαβές 35 εκατ. ευρώ.

Οι οπαδοί της Παρί άδειασαν κυριολεκτικά τις μπουτίκ της ομάδας με την φανέλα του Αργεντινού άσου. Οι επίσημες υπογραφές μπήκαν το βράδυ της Τρίτης και μέσα σε μισή ώρα η φανέλα του Μέσι είχε ήδη εξαντληθεί από την online μπουτίκ της ομάδας.

Οι οπαδοί έσπευσαν να αγοράσουν την φανέλα με το νούμερο 30, ενώ για λίγη ώρα ο ιστότοπος «κράσαρε» και δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν αγορές. Το επίσημο online κατάστημα της Παρί ανανέωσε άμεσα τη διαθεσιμότητα της φανέλας, όσο και τα φυσικά καταστήματα που προμηθεύτηκαν τη φανέλα με το νούμερο 30 του Αργεντινού σούπερ σταρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ