Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Προχωρά σε συγχώνευση

Πανηλειακός: Προχωρά σε συγχώνευση

Αλλαγή σελίδας στους «ερυθρόλευκους»

Δημιουργείται και  δεύτερη ομάδα

Είδηση και μάλιστα τρανταχτή  έκρυβε η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού που διεξήχθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας. Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει  σε προχωρημένες επαφές με ομάδα του Νομού προκειμένου να συγχωνευτούν έτσι ώστε να αλλαχθεί το ΑΦΜ και να απαλλαγεί ο Πανηλειακός από τα χρέη. Μάλιστα η νέα ομάδα που θα προκύψει θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 κατηγορία, ενώ στη Γ.Σ που έγινε μέσα σε πολύ καλό   κλίμα γνωστοποιήθηκε  πως θα δημιουργηθεί και δεύτερη ομάδα που  θα έχει ως στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων αθλητών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Κώστας Ντάβαρης : «Ενώνω, ξεχρεώνω και ανεβάζω…»

Στη Συνέλευση που έγινε στη Συντριάδα, τοποθέτηση είχαμε από τον πρόεδρο του Πανηλειακού  Κώστα  Ντάβαρη ο οποίος  και αναφέρθηκε στο θέμα της συγχώνευσης. «Προχωράμε και πορευόμαστε στο δρόμο της συγχώνευσης, με απώτερο στόχο να αποκτήσουμε νέο ΑΦΜ και να διαγραφούν τα χρέη. Είναι ο μόνος δρόμος προκειμένου ο Πανηλειακός να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών», επεσήμανε ο Κώστας Ντάβαρης που προχωρώντας ακόμα περισσότερο δήλωσε:

«Έχω έρθει σε επαφές με 2-3 ομάδες του Νομού και το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και καλούμαστε να προχωρήσουμε με  γοργούς ρυθμούς αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο πως θα πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με τους στόχους να είναι καθαρά πρωταθλητισμού.  Ενώνω, ξεχρεώνω, ανεβάζω…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας του Πύργου.

Παράλληλα ο Κώστας Ντάβαρης έκανε λόγο για μια προσπάθεια που δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά εμφανίζεται σίγουρος πως θα έχει αίσιο τέλος. «Ο δρόμος ασφαλώς και έχει δυσκολίες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν φοβάμαι τα δύσκολα και πιστεύω ακράδαντα πως ο Πανηλειακός χωρίς χρέη με σταθερά βήματα θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και σε ανώτερες φυσικά κατηγορίες», κατέληξε ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανηλειακού. Σε ποιο επιμέρους στοιχεία, τώρα ο κ. Ντάβαρης έκανε λόγο πως το ρόστερ της ομάδας είναι έτοιμο κατά πολύ μεγάλο βαθμό και θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις  αν χρειαστεί με αποκλειστικό στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν πανίσχυροι στο νέο πρωτάθλημα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανηλειακού Α.Ο.

Από τον Πανηλειακό εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει : «Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα, η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Πανηλειακός.
Βασικό θέμα της συνέλευσης ήταν η επόμενη μέρα του Πανηλειακού και η πιθανότητα έναρξης διαδικασιών συγχώνευσης της ομάδας, πρόταση η οποία έγινε καθόλα αποδεκτή και εγκρίθηκε από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη και φίλους του Συλλόγου.Παράλληλα, αποφασίστηκε η δημιουργία αναπτυξιακής ομάδας (Πανηλειακός Β’), η οποία θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της από την τελευταία κατηγορία της Ε.Π.Σ. Ηλείας και θα έχει ως στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων αθλητών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ