Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣυμμετοχή στους αγώνες προαγωνιστικών της Κ.Ο. Ελλάδας Περιφέρειες Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

Συμμετοχή στους αγώνες προαγωνιστικών της Κ.Ο. Ελλάδας Περιφέρειες Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

Αρίων Αμαλιάδας/Κολύμβηση:

Επιστροφή στους αγώνες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για τον Αρίωνα Αμαλιάδας. Μετά από δυο ιδιαιτέρα δύσκολες χρονιές εξαιτίας covid, που είχαν σαν αποτέλεσμα την πολύμηνη αποχή από αγώνες και προπονήσεις, οι αθλητής του Αρίωνα θα συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη θερινή ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών 9-12 ετών που διεξάγεται το Σάββατο 24 Ιουλίου, σε δυο αγωνιστικές ενότητες πρωί και απόγευμα .

Συμμετέχουν αθλητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Μεταξύ αυτών και οι αθλητές του Αρίωνα με αισιοδοξία για καλές εμφανίσεις και νέες επιτυχίες.

Θερινό camp κολύμβησης

Από Πέμπτη 1η Ιουλίου αρχίζουν τα καλοκαιρινά μαθήματα κολύμβησης που διεξάγει καθένα χρόνο ο Αριών Αμαλιάδας στην παράλια Κουρούτας. Η ανάγκη για κίνηση μετά από την αποχή των παιδιών από δραστηριότητες την προηγουμένη περίοδο, η επιστροφή στο φυσικό στοιχείο και στη θάλασσα που περιβάλλει από παντού τη χώρα  μας και η εκμάθηση για ασφαλή κολύμβηση είναι σημαντικό κέρδη από την συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσα από το οποίο διακρίνονται και οι νέοι επίδοξοι κολυμβητές .

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην παράλια Κουρούτας στο THALASSA.

1η ώρα: 10π.μ.

2η ώρα: 10:45π.μ.

Έναρξη πρώτης περιόδου: 1 Ιουλίου

Έναρξη δεύτερης περιόδου: 15 Ιουλίου

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο 6979846941.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ