Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓενική Συνέλευση το Σάββατο

Γενική Συνέλευση το Σάββατο

Πανηλειακός

Γενική Συνέλευση των μελών του Πανηλειακού θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο  3 Ιουλίου στον ανοιχτό χώρο του προπονητικού κέντρου της Συντριάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου, καλεί τα μέλη σε Γενική Συνέλευση, εκεί όπου θα συζητηθεί το μέλλον του συλλόγου: “Ο Πρόεδρος, Κώστας Ντάβαρης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πανηλειακός καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 3/7 και ώρα 17:00 στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα“, αναφέρει η ανακοίνωση του Πανηλειακού Α.Ο.

Ανοίγουν ξανά τα γήπεδα από τις 15 Ιουλίου

Την επιστροφή των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα από τις 15 Ιουλίου ανακοίνωσε η κυβέρνηση.


Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσαν πως οι πόρτες των ελληνικών γηπέδων θα ανοίξουν και πάλι από τα μέσα Ιουλίου με συγκεκριμένες οδηγίες προς τους φιλάθλους.

Ειδικότερα, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί κι έχουν περάσει οι 14 μέρες από τη δεύτερη δόση τους ή αποδεδειγμένα νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες. Επίσης άπαντες θα πρέπει να φορούν μάσκα. Σε ό,τι αφορά τους ανήλικους, μπορούν να προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

Το ποσοστό χωρητικότητας ορίστηκε στο 85%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας:

“Είσοδος στα γήπεδα

Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ