Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣημαντική ενίσχυση με Βασίλη Κανά

Σημαντική ενίσχυση με Βασίλη Κανά

Βόλεϊ/Κόροιβος

Τον έμπειρο 33χρονο διαγώνιο Βασίλη Κανά, με πρόσφατη θητεία σε ΓΕ Μεσολογγίου και Απόλλωνα Πατρών, απέκτησε ο Κόροιβος. Μια κίνηση που προσθέτει ποιότητα και εμπειρία από την Α2 κατηγορία. Ο Βασίλης Κανάς, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή για τον Κόροιβο, μετά από την προσθήκη του Λυκούρεση.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου:

Η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τον έμπειρο βολεϊμπολίστα Βασίλη Κανά ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η απόκτηση του έμπειρου διαγωνίου ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχερείς και ως ακραίος, δυναμώνει αισθητά την ομάδα μας και δείχνει πως άρχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα“.

Ο Βασίλης Κανάς, είπε: «Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστώ πολύ τον προπονητή αλλά και την διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας για την εμπιστοσύνη. Υπήρχε φλερτ χρόνια με το σύλλογο, αλλά φέτος κατέληξε σε γάμο. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Κόροιβο Αμαλιάδας και πιστεύω πως με τις προσθήκες που έχουν γίνει, υπάρχουν αξιόλογες προοπτικές προκειμένου η ομάδα να πετύχει κάτι παραπάνω στο νερό πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Να μην παραλείψω να ευχηθώ υγεία σε όλους και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα, λόγω της πανδημίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ